Choklad-Dip Peeps

Hur kan du förbättra på Marshmallow Peeps? Genom att lägga till choklad, förstås! Dessa chokladdoppade Peeps är bedårande och så lätta att göra. Piska upp dem för en snabb påskhälsning eller gör dem med små att ge som gåvor!

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Förbered ett bakplåt genom att fodra det med pergament eller vaxat papper.
  2. Smält choklad godis beläggningen i en medium skål i mikrovågsugnen. Rör om efter 30 sekunder för att förhindra överhettning. Rör om tills beläggningen är smält och jämn.
  3. Håll en peep vid huvudet, doppa botten i chokladet och täcka ca 1/2-tums av Peeps botten med choklad. Låt överskottet droppa tillbaka i skålen innan du försiktigt lägger den på bakplåten.
  1. Om du vill lägga till strönor, nötter eller andra dekorationer, strö dem på Peep medan chokladet fortfarande är våt. Upprepa tills alla Peeps är dekorerade.
  2. Placera brickan i kylskåpet för att ställa in choklad i 10 minuter. Store Chokladdips Peeps i en lufttät behållare vid rumstemperatur i upp till en vecka. Dessa är bäst inom några dagar när de är gjorda, eftersom Peeps kommer att få chewier ju längre de utsätts för luft. Om du är en av de människor som gillar lite gammal Peeps, kan dessa hållas i flera veckor!
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 248
Totalt fett 6 g
Mättat fett 4 g
Omättat fett 2 g
Kolesterol 1 mg
Natrium 43 mg
kolhydrater 48 g
Kostfiber 2 g
Protein 2 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)