Börja med konserverad ananas

Konserverad ananas. Ingen hävdar någonsin att det är en gourmetrediens. Men det är oerhört användbart i köket. En helt ny ananas kan vara knepig att köpa mogen och tar lite tid, färdighet (och muskel) att förbereda. (Jag undrar om den första personen att modiga ryggraden och tjocka huden på den ljuva frukosten.)

Det finns flera typer av konserverad ananas: krossade, prickar, bitar och ringar. Jag köper alltid konserverad ananas i juice; det behöver inte sockret i tung sirap!

Jag gillar konserverad ananas för sin bekvämlighet och konsistens. Även om jag älskar färsk ananas har det varit många gånger när jag bara har skurit in den färsk frukt för att hitta den ringad med bruna splotches. Det är inte precis aptitretande.

Så köp några burkar med ananas i alla sina olika dimensioner och njut av dessa enkla och läckra recept.

Börja med konserverad ananas