Pan-Fried Savory Cake Recept Med Krabba

Dessa krabba kakor är en klassisk kombination av majonnäs, brödsmulor och god kvalitet krabbekött. Kreolska kryddor och kreolsk senap lägger smaken på krabbekakorna.

Gör krabbekakorna till en måltid eller gör dem små och servera dem som aptitretare.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. I en skål kombinerar du majonnäs, kreolsk senap, kreolsk kryddor, peppar, persilja, grön lök och paprika. avsätta. Om den kreolska kryddan innehåller inte salt, tillsätt salt, eller smaka på.
  2. Tappa krabbeköttet och tryck försiktigt på det för att få så mycket av vätskan som möjligt.
  3. Sätt krabbeköttet i en medium skål. Med en spatel eller träsked, vik i majonnäsblandning och 1 kopp brödsmulorna, tills de blivit blandade. Form i 8 krabba kakor, ca 2 1/2 tum i diameter.
  1. Jag använder en kex eller kakeskärare med en öppen topp för att forma kakorna och trycka ingredienserna ner för att få dem att hålla ihop. Tryck försiktigt in i reserverade smulor. Täck och kyla i 1 till 2 timmar.
  2. Värm smöret och oljan över medelvärme. När smöret slutar skumma, stek krabba kakor i ca 5 minuter på vardera sidan och vrid försiktigt endast en gång. Servera med citron kilar och Remoulade eller annan sås.

Expert tips

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 289
Totalt fett 16 g
Mättat fett 3 g
Omättat fett 6 g
Kolesterol 65 mg
Natrium 762 mg
kolhydrater 17 g
Kostfiber 1 g
Protein 19 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)