24 timmars sallad

24-timmarssalad är en krämig fruktsallad gjord med en kokad vanilj och konserverad frukt, kyld över natten. Det är sött nog att vara en efterrätt och ett underbart gott tillägg till ditt semesterbord. Jag gillar att servera den på Thanksgiving, jul och påsk. Det är också utsökt för mors dag, fars dag eller någon sommarlov fest.

Denna läckra sallad kan tillverkas med många andra typer av frukt. Jag gillar att lägga till lite kubad cantaloupe eller skivade jordgubbar också om de är tillgängliga.

Receptet är lätt att göra så länge du följer några regler. Först och främst, var noga med att du lagar äggkrämblandningen tillräckligt länge. Jag har varit otålig en tid eller två, och salladen var för tunn. Custarden måste vara tjock. Det kommer att tjockna mer när det är kylt, men att lägga på frukterna gör det tunnare. För det andra, var noga med att bara använda konserverad ananas och konserverad mandarin apelsiner. Navel apelsiner är för bittra och för tuffa för detta recept. Tender och söta mandarin apelsiner är frukterna att använda.

Jag gillar att sätta denna sallad i en glasskål eftersom skålens och fruktens färger är så snygga. Håll det kyldt till strax före servering, och se till att du omedelbart kyler eventuella rester.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Töm juicerna från de konserverade frukterna och sätt frukten åt sidan. Häll saften i en glasmätare. Lägg till tillräckligt med vatten till de kombinerade juicerna, om det behövs, för att mäta 1-1 / 2 koppar.
  2. Kombinera ägg, mjöl, socker och 1-1 / 2 koppar juice i en kraftig kastrull och slå mycket bra med en piskvisp. Du vill slå tillräckligt för att blandningen är skummig.
  3. Koka skinken över medelhög värme, rör om den hela tiden med en piskvisk, tills den är tjock och kokande. Du vill se till att blandningen är tjock nog så salaten blir tjock.
  1. Ta sedan bort kastrullen från värmen, rör i citronsaften med en visp, täck och koppla av vanilj i kylskåpet tills det är kallt, ca 4 till 5 timmar.
  2. När vaniljan är kall, vik i de väldränerade frukterna, marshmallowsna och de skivade bananerna. Vik sedan försiktigt i vispgrädde. Häll salladen i en serveringskål och täcka. Chill 24 timmar före servering.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 295
Totalt fett 10 g
Mättat fett 5 g
Omättat fett 3 g
Kolesterol 83 mg
Natrium 175 mg
kolhydrater 51 g
Kostfiber 4 g
Protein 5 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)