Använda Leftover Yoghurt - Recept

Läckra, kreativa sätt att använda Leftover Yoghurt

Jag äter inte mycket yoghurt på egen hand, men jag lagar ofta med det. Jag föredrar mjölk yoghurt, som inte är lika lätt att hitta som jag skulle vilja. Nästan alla de små kartongerna av yoghurt i mejeripåsen i mina butiker är a) smaksatta; b) låg- eller fetthalt, eller båda. Det betyder att jag slutar köpa en hel kvart. Lyckligtvis har jag upptäckt många sätt att använda det innan det går illa. Såser och salladsdressingar, marinader och kex är alla bra användningsområden för den. Kolla in dessa läckra recept, som alla kommer att hjälpa till med att använda den andra halvan av den kvarvarande yoghurten.

Notera:

Om du är ett fan av grekisk yoghurt kan du spara pengar genom att köpa vanlig mjölk yoghurt och tömma den - det är ju dyrare grekisk yoghurt är. Sked din yoghurt in i en sikt fodrad med ostklaff (eller ett korgstylt kaffefilter) och låt det sitta, kylt, var som helst från 20 minuter till flera timmar, beroende på hur tjock du vill ha den. Det är allt!