Zuni Cafe-Style Zucchini Pickles

Receptet är anpassat från Judy Rodger. Jag har alltid slutat med mer än 2 pints när jag gjorde det, så jag har justerat beloppen för att ge 3 pints och strömlinjeformat metoden lite (boken har dig salt och dränerar grönsakerna först, skillnaden i slutlig textur är för de flesta människor försumbar). Du slutar ändå med söta och sparkiga courgetteskivor som är krispiga, ljust flavored med senap och en lysande kartongfärg från gurkmeja. Zuni Cafe i San Francisco serverar dem med sin berömda saftiga hamburgare. Det gör jag också, men jag gillar också att lägga ut dem när vi har korv eller grillat kött, eller lägg dem till en klassisk matbricka för lite extrafärg ..

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Först gör saltlösningen. Lägg cider vinäger, socker och salt i en liten kastrull. Lägg över medelhög värme och koka. Medan det är uppvärmning, krossa senapfröna-du kan använda en mortel och pestel om du har dem eller sätta frön i en förslutbar plastpåse och punda dem försiktigt med en rullpinne, platt köttfärsmedel eller en liten stekpanna. Tillsätt krossad senapfrön, torr senap och gurkmeja till ättikblandningen.
  1. När blandningen kokar, minska värmen till låg så att blandningen simmar försiktigt. Låt det simma i 3 minuter. Ta av pannan från värmen, häll blandningen i en stor skål och låt svalna tills den är bara varm.
  2. Under tiden skär kucchini i skivor 1 / 8- till 1/16 tum tjocka. En mandolin , om du har en, är väldigt praktisk för detta, men en skarp kniv och stabil hand fungerar lika bra. Du kan skära courgetten tvärs eller längs - valet är ditt!
  3. Trim löken på löken. Klipp den i halv längd och ta bort skalen. Ställ de 2 halvorna på ett skärbräda, skära nedåt och smidigt löket .
  4. När koksalten kyls lägger du till kucchini och lökskivor (du vill att saltlösningen verkligen bara är lite varm, om du vill att grönsakerna ska förbli råa, bli lite ömma precis från sin tid i saltlake, inte från att lagas genom värme). Rör om att belägga grönsakerna helt med saltlösningen.
  5. Dela kucchini och lök jämnt mellan de 3 pintburkarna, vilket ger ungefär 1 tum mellanrum mellan grönsakerna och krukans toppar. Tillsätt tillräckligt med koksaltlösning i varje burk för att täcka grönsakerna och lämna minst 1/2 tums utrymme mellan vätskans övre del och topparna på burkarna. Använd en pappershanddukar för att torka fälten och kanterna på burkarna rena. Skruva på locken. Sätt i kylskåpet och låt kyla i minst 1 vecka och upp till 6 månader (även om jag tappade koll på en burk i kylskåpet en gång, åt vi fortfarande picklesna och de var bara bra).