Varför du borde dricka grå gås vodka

Fakturerad som "Worlds Best Tasting Vodka", Grå Goose är säkerligen pålitlig

Som en av namnen synonymt med kvalitetsvodka är Gray Goose ett varumärke som andra jämförs med. Detta är av en uppenbar anledning: det är bra.

Denna premium vodka har en expansiv portfölj av delikat flavored vodkas som påminner om sin ursprungliga, benchmark-setting clear vodka. Var och en av de enskilda flaskorna ger en sofistikerad jämn smak, vilket tyder på att grågåsens tagline hävdar att den är "världens bästa smakande vodka".

Är det verkligen bäst ? Det är en fråga om åsikt, men om du letar efter en kvalitetsvodka som är pålitlig och till ett bra pris, är Gray Goose ett utmärkt alternativ. Det är trevligt att hålla i baren för att skapa rena, smidiga vodka-cocktails .

Base Vodka är där den är på

Som med vilken smaksatt vodka som helst , etablerar basvätskan och gör eller bryter hela portföljen. I det här fallet är Grå Goos klara vodka den förfinade början som förväntas från Frankrikes epicureanska traditioner. Varje aspekt som leder till den resulterande mjuka, skarpa vodkaen är lika förfinad som den färdiga libationen själv.

Vodka börjar med ett urval av franskvete som odlas i Beauce regionen och källvatten filtreras naturligt genom champagne kalksten. I sin helhet leder den noggrant beräknade femstegs destillationsprocessen till den smidigt smidiga, rena smaken av Gray Goose. Det finns ingen tvekan om de vodka-hantverkare som skapar det.

Medan du kan njuta av Grågås i vilken vodka-cocktail du väljer , gör varumärket ett bra jobb med att skapa nya recept för sina vodkas.

Och då fanns det smaker

Vi har sett många förändringar under åren på vodkamarknaden och en av de största har varit uppkomsten av smaksatta vodkas. Till skillnad från vissa vodka varumärken har Gray Goose portfölj alltid varit liten och erbjuder bara några alternativ i taget.

Portföljen har ändrats från tid till annan. Nya smaker som Cherry Noir och Le Melon är bland de senaste tilläggen. Samtidigt verkar favorit La Vanille ha blivit avbruten. Detta är en besvikelse eftersom det var en av de bästa vaniljvodkas som finns.

Ändå förändras alla saker och vi kan bara förvänta oss mer att komma i framtiden. Vad som är trevligt om Gray Goose smakstrategi är att den ännu inte har nått den outlandish-punkten. Det finns inga vispad grädde vodka eller andra feta smaker som verkar vara mer gimmick än någonting annat. Nej, alla Gås Goos smaker är praktiska och användbara i verkliga cocktails som någon drinkare kan uppskatta.

Den Tillförlitliga Citrus Vodkas Of Grey Goose

Genom alla dessa förändringar har två konstanter varit kvar i Gray Goose-serien. Märket erbjuder två alternativ för citrusvodka: Le Citron och L'Orange. Båda är spektakulära och kan hitta ett hem i populära cocktails som Cosmopolitan och Kiwi Martini eller något recept som kräver en citrus vodka som varumärket Muddled Rebuttal .

Le Citron. En färgstark representation av citronens kant kan hittas inuti Gray Goose Le Citron. Näsan är fylld med färska, söta citroner och vågor av lavendel och ros.

Som en citronsmakad vodka går, visar Le Citron en skönhet som få andra har uppnått. Den har en varm, söt zestiness, tips av ljusstyrka rörd av ros och en elegant twang av rå citron för att avsluta upplevelsen av underbart.

L'Orange. Ljus, skarp, tydlig och glatt när du smaka på Grågås L'Orange.

Den delikata balansen mellan söta apelsiner som visas i en ljus örtbukett retar sinnena före vätska som rör tungan.

Den naturliga, färska smaken som förföriskt introducerar sig är idealisk för apelsin perfektion, bästa tanken på ett varmt eftermiddagsljus.

La Poire är ett lysande ljus

Infused med naturliga essenser av mogna Buerre d'Anjou (Anjou Pears of France), Grå gås La Poire är en fin balans mellan sötma och beständig smak. Introduktionen av kaprifol och en riklig blommig bukett är en vacker ledning till den prisade, mjuka och inbjudande pärsmaken och den skarpa, långa finishen.

Päron är en framväxande vodka smak och det har snabbt fått märke. Grågåsens erbjudande råkar vara en av de bästa och det är fantastiskt i någon päron vodka-cocktail som du vill blanda i.

När den första gången släpptes 2007 var La Poire presenterad i en fascinerande mängd originaldrycker och de blev snabbt några av våra nya favoriter. Bland dem är Ginger Snap Martini med sina rika smaker och kryddor och den toskanska päron som tar en mjukare inställning till päron-ingefära kombinationen.

För en något ljusare användning av denna päron vodka är Lotus Blossom en behandling och parar frukten med skull och litchi. Den Sparkling Shamrock har också en fjäderliknande känsla och har gurka, elderblomma och citronad.

Blandning med Le Melon och Cherry Noir

De senaste tillskotten till Grey Goose-portföljen är melon- och körsbärsmaken. Dessa är lika imponerande och lika användbara i baren.

Le Melon kan hitta ett hem i någon sommar vodka cocktail du vill göra. Den har en sötare smak än vad du kan förvänta dig och är smakad med fransk Cavaillon melon, som är känd för dess höga sockerhalt.

Cherry Noir är det mest välkomna tillägget till Grey Goose-familjen. Före detta var körsbärsvodka en besvikelse, eftersom fruktsmaket blir väldigt medicinsk när den blandas med spannmålsprodukter. Som det franska namnet indikerar, är denna vodka gjord med svarta körsbär och där ligger den största skillnaden.

Slutligen finns en stor körsbärsvodka tillgänglig och det gör en fantastisk cocktail som vi ser i detta läckra Cherry Lane recept .

Om Gåsgås Vodkas

Besök deras hemsida

Upplysningar: Granskningsprov lämnades av tillverkaren. Mer information finns i vår etikpolicy.