Vad är 7-Bone Steak?

En bra, billig skärning för rökning eller rostning

7-benbiffen är namngiven för tvärsnittet ben som löper genom det som är format som en "7." Denna snitt kommer från axelns primära och är generellt mycket hård. Det är ofta en billigare snitt, vilket är bra om du vill spara lite pengar. Och om du lagar det på rätt sätt kan 7-benet vara ganska gott.

Belastad med bindväv och ett ben som är lite mer obehagligt, är det ett snitt som egentligen inte passar för varm och snabb grillning.

Traditionellt är det bäst att bräda eller sakta brista i en vätska, vilket gör det tillräckligt ömt att njuta av. Ofta säljs som en rostad, det här är också en bra och billig snitt för rökaren.

Rökning 7-Bone Steak

Rökaren är ditt bästa utomhusalternativ för 7-bensbiffen. Applicera en bra brisket gnugga och röka den vid en temperatur av 225 F (110 C) i ungefär en timme per pund om klippet är över 2 tum tjockt. För tunnare biffar, minska rökningstiden till cirka 30 till 45 minuter per pund.

När köttet når en intern temperatur på 190 F (85 C), ta bort det från rökaren.

Du kan röka flera av dessa biffar på samma gång och det påverkar inte tillagningstiden. Var noga med att lämna utrymme mellan stekarna så att värmen kan nå varje yta.

Med tanke på den höga koncentrationen av bindväv, hittar du 7-benet svårt att skära. Det är dock perfekt för dras av nötkött.

Tillsätt en bra brisket-värdig grillsås och servera den på bullar. En rökt 7-bensbiff eller grillad grill kommer inte att ha samma smak eller smak av nötköttskål , men det ger en god måltid till ett mycket rimligt pris.

Den 7-Bone som en Pot Roast

Vid vissa slaktare kan du också hitta den här skärningen som en 7-stekbröd .

Det är en av de mer populära och vanliga chuckrostarna. Dessa tjockare snitt tenderar att vara massiva mängder kött, perfekt för att mata en familj och lämna massor kvar för en måltid eller två. De tenderar också att vara billigare än andra roster.

7-benet gör en utmärkt gryta och är idealisk för braising i långsam spis. Med några grönsaker, buljong och kryddor kan du få en fantastisk, hjärtlig måltid redo för middagsbordet.

Eftersom du lagar mat så länge och köttet suger upp mycket fukt, är det också en bra stek för unika recept. Experiment i ditt kök med olika vätskor eller hitta inspirationsformulär recept som denna Coca-Cola 7-ben steket .