KitchenAid 5-brännare Gas Grill: En recension

Denna stora och glänsande gasgrill är märkt med namnet KitchenAid mitt i locket. Grillare som letar efter en 5-brännare grill kommer att njuta av sina två sidbrännare som innehåller en som är infraröd. Även om denna gasgrill inte helt är gjord av rostfria material, kommer det säkert att fånga ögat av grillare och gäster lika. Men köpare kan märka att varumärket KitchenAid tillsammans med sin glänsande metall står ut för att dra konsumenten i att tro att de får något de inte är: en avancerad rostfri gasgrill.

En granskning av KitchenAid 5-brännaren

Denna grill anses ibland vara tillverkad av ett företag som heter Nexgrill Industries, men det är inte fallet här. Istället har de licensierat användningen av KitchenAid-namnet för användning på ett antal av deras grillar tillgängliga hos flera återförsäljare. KitchenAid spelar ingen roll i konstruktionen av grillen, och den som köper den för namnet stämplat på framsidan kan känna sig lurad.

Sammantaget är denna KitchenAid 5-brännare inte en dålig grill. Faktum är att brännarna är 304 rostfritt stål och täckt av en generös 10 års garanti. Dessutom är värmeffekten tillräckligt bra för de flesta grilloperationerna. Om du lägger till en bra sidoväggare och en 15 000 BTU infraröd sidbrännare för searing, har du mycket funktionalitet. Potentiella köpare bör inse att den allmänna konstruktionen är lätt och rostfria kroppsdelar är lägre.

För-och nackdelar

Den största funktionen i denna grill är den upplysta kontrollpanelen.

Några LED-lampor släpper av AA-batteriet som driver tändningen. Medan lamporna är ett coolt tillägg, lägger de inte nödvändigtvis någon riktig funktion till gasgrillen. Du kan definitivt få en bättre och mer grundläggande gasgrill i detta prisklass, men det här är inte nödvändigtvis ett dåligt val över tiden. De som uppskattar designen bör dock observera att det rostfria stålet på denna grill inte kommer att behålla en högpolish finish under mycket lång tid.

Fördelarna med denna gasgrill är dess stora och flerfunktionalitet tillsammans med sina bra kvalitetsbrännare. Det finns några brister i KitchenAid 5-brännaren, inklusive dess bedrägliga KitchenAid-märke som inte har någon verklig effekt på produkten, annat än stämpeln. Dessutom är många rostfria delar mycket tunna och låga, och det hjälper inte att det finns en låg värmeutgång.

Du kan köpa denna gasgrill på Amazon och granska dess specifikationer nedan: