Vinägerbaserat Carolina Slaw Recept

Carolina-stil slaw är gjord med en smidig vinäger dressing, ett gott alternativ till coleslaw med majonnäs dressing. Den söta och smarta dressingen är kokad med kryddor och hälls sedan över de strimlade och hackade grönsakerna. Sellerifröna lägger till utmärkt smak för denna coleslaw, och grönsakerna fungerar bra tillsammans.

Denna slaw är det perfekta toppade fläskköttet, grillade nötköttsmörgåsar , drackad kyckling eller andra grillrätter. Grillen i Carolina-stil serveras vanligtvis med slaw på grillgrillarna som garnering. Frånvaron av majonnäs i dressingen gör salladen ett bra val för picknick, potluck middagar och tailgating. Det är också en välsmakande sida med hamburgare och kolgrillar (i motsats till grillade) kycklingbröstsmörgåsar, och dess vinegary smak gör det till en vinnare med fisk och chips och fisk tacos .

Vad du behöver

Hur man gör det

Förbered grönsakerna

  1. Kombinera den strimlade kålen, hackad paprika och lök och riven eller julienne morötter i en stor serveringsskål.

Gör dressingen

  1. Blanda socker, salt, olja, torra senap, sellerifrö, peppar och ättika i en mellanskockpanna över medelvärme och koka.
  2. Simma, rör ofta om tills sockret är upplöst.
  3. Kyl lite, häll sedan över grönsakerna och kasta väl.
  1. Täcka och kylda coleslaw tills den är ordentligt kyld.

anteckningar

Om du gillar en dressing som tenderar till den sura sidan, tillsätt sockret till vinägerblandningen senast, smaka när du går tills du har den söta sura balansen önskad.

Hur man skär eller koka kol

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 158
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 54 mg
kolhydrater 38 g
Kostfiber 4 g
Protein 2 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)