Sura gräddesubstitutioner och ekvivalenter med mjölkfria alternativ

Gräddfil är en häftmjölkprodukt i Amerika som görs genom att jämna regelbunden kräm (eller kärnmjölk eller halv och halv) med vissa typer av mjölksyrabakterier. Bakteriekulturen introducerar antingen medvetet eller naturligt sours och förtjockar grädden. Syrgrädde används vanligen som konditori i mexikanska rätter som nachos eller används till bakade potatisar, men kan också användas som en viktig ingrediens i bröd, aptitretare och desserter.

Men på grund av dess höga fettinnehåll (om den köps i hela fettform) blir mejeriprodukten alltmer

Sura gräddesubstitutioner och ekvivalenter

Det finns många ersättningar för gräddfil, beroende på receptet och dina specifika behov. Yoghurt är ett utmärkt ersättning för gräddfil i de flesta recept, men tänk på att det är tunnare i konsistens. Torka yoghurt genom att dränera genom en ostkorgfodrad sil över en skål i kylskåpet i minst 30 minuter.

Byt ut ett av följande för varje 1 kopp gräddfil :

Icke-mejeriprodukter för sur grädde

Det finns många sätt att köpa gräddfil som är mjölkfri. Vissa produkter använder cashewnötter, soja och kokosmjölk. Butikerad mjölkfri gräddfil kan ha många bearbetade ingredienser som kanske inte innehåller samma smak av gräddfil som du letar efter. I stället gör din egen mjölkfri gräddfil hemma. Här är ett receptfritt mjölkfritt surkräm som är lätt att göra och tar bara ca 5 minuter att förbereda sig i en matprocessor.