Cranberry Mini Loaf Presentbröd Recept

Att dela ut presentbröd under semestern är en tradition som hålls i många familjer, särskilt när det gäller julklappsproduktion. Dessa är inte "billiga" bröd att göra, men de är inte heller dyra. De färska, hackade tranbären (som finns i färsk fruktsektionen i mataffären under tacksägelse och julsäsonger) ger dessa bröd en härlig twist. Dessa vackra cranberry mini loaf presentbröd är perfekta för vänner och familj. De är också bra bröd att sälja på fundraisers.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Fett 3 mini loaf pannor. Förvärm ugnen 350 grader F.
  2. Blanda i mjöl, bakpulver, kanel och salt i stor skål. Skär smör i tunna skivor och lägg till skål. Bryt smör i blandning med fingrarna tills blandningen är smulig. Rör om brunt socker. Lägg till hackade tranbär, mjölk och ägg. Uppståndelse. Batter bör vara tjock men inte torr. Om så behövs, lägg till mer mjölk, en matsked åt gången.
  3. Skrapa smeten i tre smorda minlökspannor. Baka vid 350 grader F i 1 timme eller tills det är gjort. Vrid bröd ut och låt svalna på stället.
  1. Blanda konditorens socker i en liten skål med en liten mängd vatten för att göra glasyren. Drizzle icing över bröd. Låt isningen härda innan du flyttar bröden.

Brödbakningstips:

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 326
Totalt fett 19 g
Mättat fett 11 g
Omättat fett 6 g
Kolesterol 143 mg
Natrium 420 mg
kolhydrater 34 g
Kostfiber 2 g
Protein 6 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)