Steelers Cider Warm Punch Recept

Oavsett om du är en Pittsburgh Steelers-fan, måste du njuta av den varma och tröstande kombinationen av bourbon och varm äppelcider i detta Steelers Cider-recept.

Den här varma drycken skapades av Maker's Mark för Steelers 2011-spel för titeln i Superbowl XLV mot Green Bay Packers. Även om det inte visade sig bra för Steelers i det spelet, är det fortfarande en fantastisk drink för fans som gillar ett bra speldagsparti .

Drycken är väldigt enkel och är gjord i en stor sats så att den lätt kan blandas för att servera alla storlekar av gäster. Värmen öppnar arom av bourbon och cider och hjälper till att alla kryddens smaker kommer ihop i perfekt harmoni.

Du kan enkelt förbereda denna drink före matchen och få den klar för värme precis som förspelet börjar.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Kombinera bourbon och cider i en medium kastrull.
  2. Tillsätt citron, kryddnejlika, allspice och kanelpinnar.
  3. Värm över medelhög värme tills vätskans yta nästan börjar bubbla.
  4. Häll i ett irländskt kaffeglas .
  5. Garnera med en kanelsticka.

Fler tips för att göra en stor Steelers Cider

Maker Mark är verkligen en av de bästa bourbons för denna drink och det är ett av de bästa valen för någon varm cocktail.

Whiskys sötare profil öppnar sig perfekt när värmen appliceras och det är den perfekta basen för de traditionella vinterkryddorna som används här.

Medan receptet ges ca 5 portioner, är det här en mycket lätt dryck att öka eller minska för att servera alla storlekar på fest . Förhållandet mellan bourbon och cider är en enkel 4: 1, vilket är lätt matte.

Till exempel, för att trippla receptet, skulle du börja med 24 uns whisky (nästan en hel 750 ml flaska) och tillsätt 96 uns äppelcider. Naturligtvis kan du behöva en större kruka och vill också öka kryddorna i enlighet med detta.

Varm äppelciderdrinkar som denna är perfekta för hela dagen, och det fungerar perfekt för familjesemester. Helt enkelt kombinera alla ingredienserna och värma upp dem efter behov under hela dagen efter behov. Det är ett utmärkt sätt att inte bara låta gästerna njuta av en het dryck som de vill, men fyller huset med en härlig säsongsarom.

Hur stark är Steelers Cider?

Den höga volymen äppelcider i denna dryck gör det relativt tämt. Faktum är att det är svagare än ett glas rött vin om det görs i exakta proportioner, och kommer in på ca 9% ABV (18 bevis) .

Recept Courtesy: Maker's Mark

Ursprungligen publicerad: 19 mars 2011
Redigerad av Colleen Graham

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 551
Totalt fett 25 g
Mättat fett 9 g
Omättat fett 10 g
Kolesterol 143 mg
Natrium 121 mg
kolhydrater 3 g
Kostfiber 2 g
Protein 47 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)