Ovnsfräscha fläskkroppar i lantlig stil

Det finns några olika stycken fläskkött, som går under namnet på landstilfibrer , men i allmänhet är ribban i landstil långa, tjocka, köttiga fläckar av fläsk från antingen axeländen av fläskbenen eller huvudlinjens ände, vilket är bakåt.

Räfflorna i detta recept brinner i grunden i sina egna juicer. Annat än lite grillsås och en hackad lök behöver du inte lägga någon vätska till dem.

När det gäller grillsås kan du använda din favoritbutik, eller här är ett recept på en mycket grundläggande grillsås du kan göra själv.

Jag gillar att rädda juicerna som lagar mat från revbenen för att förbereda andra rätter. Jag spänner ut det genom ostklaven för att filtrera bort eventuella kryddpartiklar och så vidare, och det kommer att jellas snyggt i kylskåpet överallt - speciellt om du använder benfria ribbor. Skala sedan av skiktet av fett som kommer att härda på toppen och använd den smakfulla vätskan nedan i soppa eller sås eller vad som helst.

Vad du behöver

Hur man gör det

 1. Förvärm ugnen till 250 F.
 2. Kombinera kryddorna i en skål och rör om tills det är helt blandat.

 3. Placera revbenen på ett stort bakplåt. Torka dem ordentligt och skölj sedan torrglassen på dem, vrid revbenen runt för att få dem jämnt belagda. Gnid blandningen i köttet med fingrarna.

 4. Linj en stor bakfat med tung folie. Skala och grovhöja löken och lägg bitarna till foliefodret.

 1. Ordna de krydda revbenen ovanpå den hackade löken i bakfatet. Täck noga med en annan folie och överför till ugnen. Låt revbenen laga mat i två timmar utan att öppna ugnen.

 2. Efter två timmar avlägsna du maträtten och dränera av vätska som har samlats i disken. Du vill behålla denna vätska, så häll den i en stor värmeisolerad skål.

 3. Häll 1/2 kopp av grillsåsen över revbenen och använd en grillborste för att sprida såsen jämnt på alla sidor av revbenen. Återställ skålen tätt med folie och sätt tillbaka den i ugnen under ytterligare 2 timmar.

 4. Ta av skålen från ugnen och öka ugns temperaturen till 350 ° F.

 5. Ta av foliebeklädnaden och tappa av mer vätska i samma skål som tidigare. Pensla den återstående grillsåsen på revbenen så att de är jämnt belagda.

 6. Täck inte på maträtten den här gången. Överför revbenen till ugnen i 10 minuter, bara tillräckligt med tid för såsen att karamellisera något utan att torka ut revbenen.

 7. Under tiden häll vätskan du satte åt sidan genom en sil fodrad med cheesecloth för att filtrera bort spice gnidspartiklar och andra små bitar. Täck och kyla vätskan över natten.

 8. Efter 10 minuter avlägsna revbenen från ugnen och servera.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 806
Totalt fett 41 g
Mättat fett 14 g
Omättat fett 18 g
Kolesterol 262 mg
Natrium 944 mg
kolhydrater 21 g
Kostfiber 1 g
Protein 83 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)