Snabb och lätt fettfri Vegan Dijon Vinaigrette Salad Dressing Recept

Om du behöver ett snabbt oljfritt och fettfritt vegansksalladberedning , kommer det här sannolikt att bli en favorit. Ja, det här lättfria fettfria salladsdresset receptet är gjord av bara fyra enkla ingredienser och använder inte alls någon olja - men låt inte det lura dig! Det är gott! Medan nästan alla salladsdressuppskrifter använder någon form av olja som bas, vilket ger mycket fett och smak, använder den ris vinäger istället för ett gott, smidigt och fettfritt dressingrecept som du kan använda om och om igen.

Så, hur smakar det? Det är lite snyggt från Dijon och risättädet, men risäsken bidrar också till lite sötma. Om du är van vid krämiga och tunga salladsdressingar, som ranch dressing, så kanske du inte hittar det här för tillfredsställande, men om du är van vid att sminka dressingar som italiensk stil dressing eller balsamisk vinaigrette gör denna enkla dressing en bra ersättare.

Alla ingredienser i detta recept är vegetariska, veganer och bör också vara lämpliga för någon på en glutenfri eller vetfri diet.

Gilla detta recept? Bläddra ner för mer fettfria veganska recept och salladsdressingar för att prova.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Lägg alla ingredienser i en liten skål. Använd en gaffel eller en liten visp, vispa allting ihop tills det kombineras helt.
  2. Smak och justera kryddor till smak.

Gilla denna fettfria dressing? Letar du efter fler fettfria sallads dressing recept för att prova? Du kanske också vill prova den här enkla fettfria orangen senapslingan eller prova mer hemlagad veganskallad dressing här .

Recept tips:

Se även:

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 58
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 74 mg
kolhydrater 11 g
Kostfiber 1 g
Protein 2 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)