Röd öl (tomat öl / rött öga) för brunch

Kalla det en röd öl, eller ett röda öga eller en tomat öl, bara kalla det inte en blodig Mary . Det här är en mycket enkel öldryck och även om det liknar en Bloody Mary, och vissa människor ringer felaktigt det, det är det klart inte.

Blodiga Mary har en vodka-bas medan öl används för att blanda röda ögon. Receptet är också mycket enklare och kan verkligen inte bli mycket lättare. För att göra det ska du helt enkelt öl din öl med en liten tomatsaft och tillsätt en nypa salt.

Det här är en bra drink för brunch och du hittar det perfekt för att titta på ditt favorithögskolagrupp spelar en mitt på morgonen. Den röda ölen är också en super lätt hund av hunden för de morgonhängarna . Det är förstås, om du har öl kvar från festen.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Häll tomatsaften i en ölkrus.
  2. Fyll med öl.
  3. Tillsätt salt till smak och rör om.

Gör en bättre röd öl

Öl: Varje öl kan användas i röda ögat, även om du hittar ljusa lagers arbete bäst. Det finns ingen anledning att hälla din goda öl i denna dryck, så spara IPA, stouts och ales för att dricka på egen hand.

Spice It Up: Du kan också klä upp denna drycks smak på samma sätt som du skulle ha en blodig Mary.

Om du råkar ha en blodig Mary blanda i kylskåpet , fortsätt och använd det. Allt du behöver är precis där och du får en mycket smakfull drink.

Om du väljer den raka hällen av tomatjuice, hoppa inte över saltet. Det gifter sig med de två smakerna, varför bartenderna ofta ger dig en saltskakare när du beställer en röd öl. Bara en nypa kommer att göra och vara säker på att inte överdriva det eftersom det snabbt kan bli för salt.

Om du vill kan du lägga till ett slag med varm sås, en paprika eller en nypa selleri salt till blandningen. Var noga med att gå långsamt, rör om drycken och ge det en smak innan du lägger till något annat. Efter en röd öl eller två hittar du den perfekta kombinationen av din personliga smak.

Hur stark är den röda ölen?

Beroende på hur du bygger det, väger den blodiga Maria ofta någonstans runt 10 procent ABV (20 bevis) . Det är en relativt lätt cocktail, varför det varit länge en morgonfavorit.

Trots att vi häller mer öl i röda ögat, är det inte en avsevärd svagare dryck än det finns alkohol. Om du börjar med en 5,0 procent ABV öl, kommer det färdiga röda ögat att sänkas till bara 4,2 procent ABV.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 156
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 318 mg
kolhydrater 14 g
Kostfiber 0 g
Protein 2 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)