Snabb och enkel tonfisk tacos (med konserverad fisk)

Eftersom taco hänvisar mer till ett sätt att betjäna något (inslaget i en varm tortilla) än specifika ingredienser, kan tacos tillverkas av nästan vilken typ av matkött, bönor, grönsaker eller (som i detta fall) konserverad tonfisk.

Det här är ett bra recept på en hektisk dag, för att du förmodligen redan har en burk fisk i ditt skåp, och du kan få dessa tonfisk tacos varm och redo att äta på bara 10 minuter. Gör den grundläggande överlämnandet först, förstör sedan nästa gång med en av de variationer som anges nedan.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Vispa ihop majonnäs, gräddfil, grädde och citron eller limejuice.

    Rör ihop löken och korianderna. Ställ den här garneringen och krämsås åt sidan för tillfället.

  2. Värm olja i en liten panna och stek tonfisken, rör om ofta tills tonfisk uppvärms genom och mycket lite brunad. Ta av värmen.

  3. Värm en griddle över hög värme och placera tortillorna på den. Värm tortillorna och vrid en eller två gånger i processen tills de är mycket heta.

  1. Placera ¼ av tonfiskblandningen på varje tortilla, lägg sedan på vardera med en del av lök / cilantroblandningen och en regna av gräddsås.

    Servera tacos omedelbart. Erbjuder den mexikanska bordsås , flaska varm sås eller andra kryddor av ditt val.

Variationer på tonfisk tacos

Detta enkla recept kan förberedas på tusen olika sätt. Här är några förslag att få dina egna kreativa juice som strömmar med idéer:

Redigerad av Robin Grose