Skinka med hemlagad Cola och Maple Glaze

Det här är en lätt och utsökt glasyr att använda på din semestermiddagsskinka. Detta recept gör den perfekta skinkan till din tacksägelse eller vinteren samlas och räcker för hela familjen (plus lite!)

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Placera skinkan, den feta sidan uppåt, på ett stativ i en foliefodrad stekpanna. värdera fett och stud med nötkreatur, om så önskas.
  2. Koka i en förvärmd 325 F ugn i ca 18 minuter per pund tills kötttermometern eller snabbläs termometern registrerar 148 F. Om din skinka är märkt "Klar för att laga mat" ska du följa förpackningsanvisningarna.
  3. Kombinera lönnsirap, brunt socker, cola, senap, ingefära och kanel i kastrull; bringa till en simmer och fortsätt matlagning över låg värme i ca 2 minuter.
  1. Omkring 20 minuter innan skinken är klar, sked cirka hälften av glasyren över toppen av skinkan, sedan ca 10 minuter innan den är färdig, sprid kvarvarande glasyr över skinka.

Mer glaserade skinka recept att prova

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 663
Totalt fett 30 g
Mättat fett 8 g
Omättat fett 13 g
Kolesterol 236 mg
Natrium 4,202 mg
kolhydrater 31 g
Kostfiber 3 g
Protein 65 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)