Rostad Boneless Pork Loin Recept

För att förbereda detta rostade fläsklinsrecept, gnuggar vi först en benfri fläsklinne med en enkel blandning av vitlök och kryddor och sedan rosta den till perfektion.

Observera att den slutliga måltemperaturen för denna fläskfilébröd är 140 F till 145 F, vilket är medium. Interiören kommer att ha en härlig rosig färg. Läs hur man lagar fläsk för mer information om varför det inte är nödvändigt att laga fläsk gjort bra. Men om du inte är övertygad kan du justera detta.

Kom bara ihåg, oavsett vad din slutliga måltemperatur är, ta grillen ut fem grader före det och låt den krossa till sin slutliga doneness.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Ca 30 minuter innan du planerar att börja rosta, ta fläsklinnen ur kylskåpet och låt den sitta vid rumstemperatur.
  2. Förvärm ugnen till 450 F.
  3. I en liten skål, kombinera oljan, vitlök, salt, peppar och örter, och blanda tills pastaformar.
  4. Torka fläsklinnen med pappershanddukar och gnid det hela med kryddpastaen. Sätt sedan det på ett stativ i en grön stekpanna. Sätt en kötttermometer i en liten vinkel in i mitten av grillen. Om du använder den digitala typen med en temperaturvarningsfunktion, ställ den till 135 F och överför den till ugnen.
  1. Rosta i 15 minuter och vrid sedan ugns temperaturen till 300 F. Låt rosettet fortsätta rosta i ytterligare 30 till 40 minuter eller tills den inre temperaturen når 135 F.
  2. Ta grillen ur ugnen och täck den med folie. Låt det ligga 10 till 15 minuter, under vilken tid stekens inre temperatur kryssar upp till 140 F vid vilken tidpunkt det är klart att skära och tjäna.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 596
Totalt fett 34 g
Mättat fett 11 g
Omättat fett 16 g
Kolesterol 197 mg
Natrium 1,010 mg
kolhydrater 7 g
Kostfiber 1 g
Protein 62 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)