Recept Användande Engelska Ärter

En mängd olika recept med färska, frysta eller konserverade gröna ärter

Engelska ärter är också kända som gröna, skal eller trädgårdsärtor. Deras toppmånader är under våren och sensommaren / början på hösten när friska engelska ärter säljs i sina pods - du måste skölja dem innan du lagar mat eftersom böterna är väldigt fibrösa och inte ätbara. Det är bäst att använda ärterna direkt efter att du tar dem hem för att verkligen njuta av deras smak, men du kan lagra i kylskåpet i några dagar om det behövs.

Du kan också köpa ärterna frysta eller konserverade, i det här fallet kommer de att vara skalade.

Grön ärtsallad med lätt krämig dressing

Denna gröna ärtsalad är lika fin som den är smakfull, med ljusa gröna ärter, strimlad morot, paprika, rödlök och selleri. Servera denna sallad med någon sommar måltid eller cookout, eller ta det med till en potluck händelse eller picknick. Gör detta några timmar i förväg och kyla grundligt för bästa smak.

Engelska Ärtgryta

Denna gryta innehåller petite ärter, hackade hårdkokta ägg, ost och pimentos. Förundra din familj med denna oväntade twist på ugnsbakad gryta.

Engelska Ärt Pesto Pasta

Den naturliga sötmen och den vackra färgen på engelska ärter gör dem till en bra kandidat för pesto. Denna pesto är lätt att göra och en utsökt pasta sås som är säker på att behaga.

Lätt Creamed Ärter

Detta lätta recept på krämiga ärtor funktioner lök och frysta ärter blandas i en kryddad vit sås.

Servera denna tröstande sidrätter tillsammans med grillad biff.

Creamed potatis med ärter

Potatis kombineras med ärter, tung grädde och mjölk, tillsammans med mace eller muskotnöt och andra kryddor, för att göra en rik och tillfredsställande sidrätter.

Potatisallad med ärter

Byt upp din potatisallad till nästa grill. Färska eller frysta gröna ärtor lägger till smak och färg till denna läckra maträtt.

Creamed Ärter Med Ägg
Ärter kombineras med en krämig sås och hårdkokta ägg. Servera på toast, engelska muffins eller kex.

Ärter Au Gratin

Det här är en snabb och lätt rätter att förbereda, med frysta ärtor, konserverad sopp och vattenkastanjer.

Räkor och rissallad

Denna lätta räksallad är gjord med ris, ärter, selleri och kokt räkor i en läcker majonnäsförband. En perfekt maträtt på en varm sommarnatt.