Broil King Regal 490 Pro

Ett långvarigt kraftverk

Broil King Regal 490 Pro är i grunden densamma som Imperial 490, förutom att denna gasgrill har porslinbelagda gjutjärnspannor istället för rostfritt stålstång och sidobrännaren är täckt med mässing istället för rostfritt stål. Detta är en 4-brännare gasgrill med sida och rotisserie (inte infraröd) brännare med ett helt slutet skåp och gott om grillplats. De främsta brännarna är Broil Kings dubbla rör vilket innebär att även värme och värmeffekten är hög så att du får en kraftfull grill som gör ett bra jobb.

Pros

Nackdelar

Beskrivning

Guide Review - Broil King Regal 490 Pro

Broil King redesignade Regal-serien grillar för att göra dem mer attraktiva och ge dem en mer modern känsla.

490 Pro är toppen av Regal-linjen och kommer klädd i rostfritt stål. Andra Regals är målade stål och om rostfritt inte är en stor sak för dig kanske du vill titta på de andra Regal-modellerna för att spara lite pengar.

De två funktioner som står ut på denna grill är rostfritt stålbrännare med dubbla rör och de linjära flödesreglerventilerna.

Dubbelrörsbrännarna utjämnar gastrycket inuti brännaren så att värmen är jämn fram och tillbaka. Standard rörformiga brännare tenderar att ha högre tryck på framsidan av brännaren och kan ge dig ojämn uppvärmning. Broil King brännare korrigerar detta problem.

Kontrollventilerna på denna grill har ett jämnt, mycket exakt flöde som ger dig en mycket hög nivå av värmekontroll. Lägg i fyra-brännare designen och den här grillen låter dig välja en exakt temperatur från det allra högsta till det mycket låga.

Denna grill har ett fullt rotisserie system som innehåller en standard (inte infraröd) bakmonterad brännare. Denna brännare fungerar lika bra som alla infraröda rotisseriebrännare men har hållbarheten hos en högkvalitativ rostfritt stålbrännare. Det finns också en mässingsavlastad sidbrännare på vänstra bordet under ett inbyggt hölje. Denna brännare är lite låg på BTU: n så det kommer inte att snabbt värma upp en stor kruka men det är tillräckligt stark för att värma en liten stekpanna eller kastrull.

Denna grill har bra konstruktion och bör vara i många år. Broil King är känd för att göra överlägsen grillar och det här är ett bra värde.