Lastad bakad potatisallad

Denna välsorterade bakade potatisallad är hjärtlig och smakfull med bakade potatis, tillsammans med kryddad kokad bacon, strimlad cheddarost, gräddfil och kryddor. Bakade potatisar lägger till den extra speciella smaken på salladen och kombinationen av ingredienser med den enkla kryddat syrgade dressingen kommer att påminna dig om din favoritbakade fyllda potatis eller laddad bakad potatissoppa .

Garnera potatisallad med extra gröna lök och strimlad ost.

Det här är en välsmakande och intressant sallad som serveras vid en cookout, potluck-kvällsmat eller tailgating-evenemang. Om du letar efter en extra speciell potatisallad som är fylld med konsistens och smak, är detta ett utmärkt val.

Se även
Picnic potatisallad med senap och majonnäsförband
Rödpotatisallad med sur grädde och dill

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Förvärm ugnen till 350 F.
  2. Skruva potatis och sticka på flera ställen med en gaffel eller spett. Gnugga potatis med olivolja eller vegetabilisk olja. Placera potatiserna direkt på ugnsstället i den förvärmda ugnen och baka i ca 1 timme, eller tills de enkelt kan genomborras med en gaffel. Ta ur ugnen och kyla. Placera potatisen i kylskåpet tills den är ordentligt kyld.
  3. Placera en stor stekpanna över medelvärme. Tillsätt den tärnade bacon och laga, rör om tills den är ordentligt kokt och skarp. Ta bort bacon till pappershanddukar för att tömma.
  1. Skala de kylda potatisarna och skär dem i 1/2-tums skivor. Sätt de skivade potatisarna i en stor skål med väldränerad bacon, 1 kopp strimlad cheddarost och 1/4 kopp skivade gröna lök.
  2. I en liten skål kombinera selleri frön, nybakad svartpeppar, majonnäs, gräddfil och mjölk. Blanda väl. Smak och krydda med salt, efter behov.
  3. Rör majonnäsblandningen i potatis och blanda försiktigt för att kombinera.
  4. Sked potatisallad i en stor serveringsskål.
  5. Garnera salladen med mer gröna lök och strimlad ost tillsammans med färsk hackad persilja, om så önskas.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 582
Totalt fett 43 g
Mättat fett 13 g
Omättat fett 12 g
Kolesterol 66 mg
Natrium 672 mg
kolhydrater 36 g
Kostfiber 4 g
Protein 15 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)