Go To To Sweet Roast Parsnip Recept

Du kan koka en persilja; du kan koka det sedan mosa, till och med tillsätta den mashed pastina till andra grönsaker, som alla är naturligtvis läckra. Men om du vill göra din persilja sjunga med sötma och konsistens, är rostning det enda sättet att gå.

Den mycket malignerade pastinetten kommer i sin egen när den stekas i ugnen, eftersom den intensifierar det som redan är en söt grönsak. Dessutom karamelliserar rostningen i hett fett de sockerarter som lägger till en härlig, skarp kappa på persiljan. Och den största bonusen, allt detta kan uppnås enkelt och snabbt. Älskar det.

Vilken olja eller fett du ska använda är upp till dig. Goos eller anka fett kommer att tillföra ännu mer smak till persilja, som kommer att droppa eller svett men inte riktigt lika mycket. Olja ger ingen smak men skapar fortfarande det skarpa yttre.

Vad du behöver

Hur man gör det

Serverar 4

Om du önskar kan du förbereda dina pastiner på förhand. Parbolla parsnipsen som ovan, och en gång anbud, dränera, kyla, täcka sedan i kylskåp. Ta tillbaka till rumstemperatur när du är redo att laga dem och fortsätt sedan med receptet; en bra teknik när du har en stor middag att förbereda som jul eller söndags lunch.

Alternativa smaker att lägga till stekt persilja

I denna stekta parsnip med lönnglassrecept , som ugnsrödande morötter, leder det ut sötnos av persilja och skapar en något karamelliserad utsida. Utsökt.

När parsnipsna är i hett fett, läggs en bra sprinkling av sesamfrön strax före rostning.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 145
Totalt fett 7 g
Mättat fett 1 g
Omättat fett 5 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 86 mg
kolhydrater 20 g
Kostfiber 5 g
Protein 1 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)