Turkiet och Stuffing Calzones

Det finns många sätt att använda Thanksgiving-rester , men inte många använder bara fem ingredienser ! Denna Turkiet och Stuffing Calzone kombinerar två av semesterns huvudrätter med ost och pizzardeg för att skapa varma och smakrika fyllda pizzor.

En calzone är i princip en fylld pizza. Fyllning sätts på någon typ av deg, sedan vikas över och kanterna är förseglade. Allt bakar tills skorpan är skarp och fyllningen är varm och smältig.

Jag föredrar att använda kyld pizza degen för detta recept bara för att degens storlek är perfekt för två kalzoner. Produkten är lätt att hantera, billig och det smakar underbart.

Du kan använda någon typ av ost i detta fantastiska recept. Jag föredrar själv Havarti eller White Cheddar, men Schweiz, Gruyere, Colby, eller till och med Pepper Jack om du gillar saker som är kryddiga, skulle det också vara underbart.

Se till att du mäter noggrant i detta recept. Om kalzonerna är överbelastade delas de medan de baka. Och du kan enkelt dubbla eller tredubbla detta recept, beroende på hur mycket rester du har och hur många du vill mata!

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Förvärm ugnen till 400 grader F. Spray två bakplåtar med nonstick matlagningsspray och lägg åt sidan.
  2. I en stor skål, kombinera kalkon, fyllning och ost och blanda lätt med dina händer.
  3. Öppna rören av pizza deg och sprida degen ut på en lättmjölkad yta. Skär varje kvadrat av deg i halv för att göra lika rektanglar.
  4. Mound 1-1 / 2 koppar av kalkonblandningen på en halv av varje rektangulär, vilket ger en 1 "kant runt kanterna.
  1. Vik hälften av pizzadegen över fyllningen för att omsluta. Tryck och vik kanterna för att försegla. Skär ventilationshål eller slitsar i toppen av varje kalzon. Borsta varje med några av det slagna ägget.
  2. Placera försiktigt varje kalzon på de färdiga bakplåtarna, två per ark.
  3. Baka i 20-25 minuter eller tills kalzonerna är snyggt bruna och fyllningen är väldigt het. Låt stå på ett trådställ i 5 minuter och servera sedan.