Spicy Fireball Shooter Recept Med Kanel Snapshots och Hot Sauce

Det kan finnas en linje som har korsats med denna kryddiga shooter. Inte bara består detta Fireball recept av uppvärmning kanel snaps, men vi har också kastat i ett streck eller två av varm sås. (Passera vattentankaren!)

Det kan vara lite mycket att ta de två smakerna på en gång. Men många har kul med det här "heta" skottet, oavsett om det är en "hur mycket värme kan du ta?" tävling eller ett skämt spelat på en kompis.

Om du av en slump har stött på det här receptet letar du efter ett skott med Fireball Cinnamon Whisky, läs vidare för en receptvridning som gör tungan tippad.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Häll ingredienserna i en cocktailfyllare fylld med is.
  2. Skaka bra .
  3. Stam in i ett skottglas.

En rolig skott med Fireball Cinnamon Whisky

Även om många drinkare kallar Fireball "kanel whisky", är det faktiskt en "kanel whisky likör". Det sista ordet är viktigt eftersom, precis som många andra smakade whiskyer , så snart som sötningsmedel läggs till är de inte längre en teknisk whisky , utan blir likörer .

Om du vill ha en riktig kanel whisky, fyll i en flaska whisky med en kanelsticka eller två.

Intressant, Fireball lever inte riktigt upp till sin "Smaker som himlen, brinner som helvete" slagord. Det har varken alkoholen bränns av en fullsäker whisky eller kanelbrännan brinner av gomchockers som Hot Damn. Det är en 66 bevis (33% ABV) sötad kanel-smakad whisky med "kanel" som tar på smaken av Atomic Fireball candy, inte en kanelsticka.

Här är några idéer för skott med Fireball Whisky.

  1. Använd Fireball shooter receptet ovan. Kanel snaps, söt kanel whisky ... det är inte mycket skillnad, eller hur? Faktum är att Fireball rekommenderar receptet ovan med deras whisky, de kallar helt enkelt det en ring av eld och använder Bacardi 151 Rum .
  2. Skjut det rakt. I ett glas, från flaskan, i en kolv ... det spelar ingen roll. En rak häll av Fireball verkar vara ett av de sätt som människor blir hooked på det och det verkar som ett bra ställe att börja.
  3. Blanda en Cinnamon Toast Crunch shooter. Detta är en av Fireballs signatur shooters och det är helt enkelt lika delar Fireball och RumChata skakad och serveras i kanel-socker rimmat glas .
  4. Prova en skytt som heter Applesauce Shot. Blanda lika delar Eldboll och ananasjuice, skaka, spänna och undra på magiken att smaka som äppelmos.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 102
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 14 mg
kolhydrater 17 g
Kostfiber 11 g
Protein 1 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)