Hemlagad Spring Roll Wrappers Recept

Vårrullpaket kan vara svårt att hitta om du inte bor nära en asiatisk marknad. Detta är ett recept på standard mjöl och vattenförpackningar som används för att göra kinesiska vårrullar . För bästa resultat, håll påfyllningen kyld och fyll inte på vårrullarna tills du är redo att fritera. Ha en majsstärkelse och vattenpasta till hands för att försegla fjäderrulleförpackningarna när de är fyllda. Dessa omslag kan frysas.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Rör i salt i mjöl i en stor skål. Blanda vattnet i mjölet för att bilda en smet. Täck och låt vila i 1 timme.
  2. Spraya en panna med matlagningsspray och värma över medium låg värme.
  3. Vrid värmen ner till låg och tillsätt en hällande matsked i smeten till mitten av pannan. Snabb sprida smeten ut jämnt för att bilda en cirkel på 5 till 6 tum i diameter. Fortsätt utjämna smeten när huden kokar.
  1. Koka upp huden kort tills den är kokt på botten och kanterna lockar något. Var försiktig så att du inte övercookar. Avlägsna försiktigt och kyl eller frys tills det är färdigt att använda enligt receptet.


Obs: Mängden vatten som behövs beror delvis på faktorer som mjölets ålder och torrhet, höjden du lagar på osv. Smeten bör vara väl blandad och ganska tjock men ändå tunn nog att släppa av ryggen av en träsked.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 27
Totalt fett 1 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 94 mg
kolhydrater 4 g
Kostfiber 0 g
Protein 1 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)