Asiatisk biff Taco med biet, purjolök och Ginger Slaw Recept

Personlig kock Donna Barrow på din tallrik eller mina delar denna fantastiska asiatiska-latinska fusion taco inspirerad av de über-populära matbilar i Los Angeles. Donna nestlar den marinerade biffen i en ångande majs tortilla, sedan toppar den av med en unik slaw av Napa-kål, guldbitar, sautéed purjolök och ingefära.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Rengör och förbered hangerbiff för marinade genom att ta bort eventuella senor och gristle.
  2. Kombinera nästa åtta ingredienser i en stor blandningsskål och vispa ihop tills de är grundligt kombinerade. Häll marinaden i en stor plastpåse med dragkedja och reservera ¼ kopp till senare. Placera biff i väska. Försegla och kyl i minst 30 minuter och upp till 24 timmar.
  3. När du är redo att laga mat, ta bort biff från plastpåse och kassera marinaden. Låt biffen komma till rumstemperatur före tillagning, cirka 30 minuter.
  1. Värmegrill eller grillpanna till medelhög värme och spraya med spraypryt. Lägg biff på grillen eller grillpannan och laga i 3 minuter på varje sida. Baste biff med reserverad marinad och fortsätt att grilla, tills såsen tjocknar och glasar köttet.
  2. Ta bort biffen från värme och låt vila i 5 minuter. Skiva mot kornet i två tums remsor.
  3. Varma enskilda tortillor direkt över brännare eller i mikrovågsugn mellan fuktiga pappershanddukar. Håll värmen i en tortillahavare eller i en handduk i en handduk. Använd två tortillor per taco, tillsätt 3 till 5 bitar av biffen, och sked sedan betet, purjolök och gingerlaw på toppen. Garnera med färsk koriander, sesamfrön och för extra värme, chili vitlöksås.