Lastad Pizza Pasta Gryta

Denna härliga huvudrätt gryta är perfekt för en pizza craving. Det gör en fantastisk vardagliga familjen måltid, eller ta det med till en potluck middag.

Fusilli bucati användes i bilden gryta, men det skulle vara utmärkt med en liten penne eller makaroner, eller göra det med rotini pasta.

Det finns ett antal andra möjliga tillägg eller substitutioner för denna gryta, inklusive kokt bacon för rökig smak, italiensk korv i stället för nötköttet (eller en kombination), jalapeno paprika, spenat och hackad konserverad konserverad eller marinad kronärtskocka.

Lägg till en enkel kasta grönsallad och vitlöksbröd för en perfekt, tillfredsställande middag som hela familjen kommer att älska. Detta gör också bra rester. Täck bara bakpannan med folie och värme i en 400 ° F ugn i ca 25 minuter, varma ca halvvägs genom tillagningstiden.

Se även
Crock Pot Pizza Pasta gryta

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Värm ugnen till 350 F.
  2. Smörj lätt en 9-by-13-by-2-tums bakpanna.
  3. Koka pastan i kokande saltat vatten enligt förpackningsanvisningar. dränera väl och lägg åt sidan.
  4. Medan pastaen lagar mat, värm olivolja i en stor sautpanna eller spishäll över medelvärme. Tillsätt svamparna och sautera tills de är guldbruna. Ta bort till en tallrik och lägg åt sidan.
  5. Tillsätt markbiffen och löken till stekpannan och koka, omrör, tills löket är genomskinligt. Tillsätt paprika och vitlök och fortsätt tillagning, rör om tills nötköttet inte längre är rosa. Vid behov dränera och kassera överskott av fett vid denna tidpunkt.
  1. Till biffen lägg till basilika, oregano, krossad rödpeppar, pizza sås och tomater, tillsammans med oliverna, pepperoni och de reserverade kokta skivad svampen. Värm tills såsen börjar simma. Smak och tillsätt salt och nymalt svartpeppar, efter behov.
  2. Kombinera biff- och pepperoni-såsblandningen med den tömda pastaen. Tossa för att blanda thorougly.
  3. Sked halvparten av pastablandningen i den färdiga bakningsskålen. Topp med halva strimlad ost. Sked den resterande pastablandningen över ostskiktet och sluta med resterande ost.
  4. Baka i 25 till 35 minuter tills det är varmt och bubbligt och osten smälter ordentligt.

Gör ca 8 portioner.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 528
Totalt fett 24 g
Mättat fett 11 g
Omättat fett 9 g
Kolesterol 93 mg
Natrium 764 mg
kolhydrater 43 g
Kostfiber 4 g
Protein 35 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)