Classic Corned Beef Hash

Smörgåsar åt sidan, en corned beef hash är förmodligen den mest populära skålen att göra med kvarvarande corned beef. Det gör en läcker nattmåltid, och det är en fantastisk frukosträtt med ägg och toast. För en attraktiv presentation, topp en höjd av hemlagad corned beef hash med ett pocherat eller stekt ägg . Lägg till kex, engelska muffins eller rostat bröd för en komplett och tillfredsställande frukost. Denna version innehåller lite brun sås för fukt, men det kan fuktas med lite nötkött eller kycklinglager - om det behövs - om du inte har sås.

De tärade grönsakerna ger isen precis rätt mängd smak och konsistens. Känn dig fritt att fördubbla löken om du gillar mer lökar eller tillsätt lite rutabaga om du har lite kvar från en måltid. För extra färg, kasta några matskedar finhackad röd paprika i stekpannan. Hakad kvarvarande kokad kål är en annan stor möjlighet. Återvänd ärtor eller gröna är också bra. Kocken är utsökt med rostbiff, kalkon eller övertryckssvin . Det är ett utmärkt sätt att använda alla dina söndagsmatrester.

För vegetarianer, lämna bara köttet och lägg till extra grönsaker. En annan liknande maträtt är den engelska bubblan och squeak , som är gjord med eller utan kvarvarande kött.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Smält smöret i en stor stekpanna över låg temperatur.
  2. Lägg till corned beef, potatis, morötter, om du använder, och malet lök; sprid jämnt i stekpannan och tampa ner något.
  3. Koka utan omrörning tills isen är brun på botten. Vänd ish över med en spatel och bruna den andra sidan.
  4. Fortsätt matlagning och vrid till tills mesta nötköttet och potatisarna är snyggt bruna.
  5. Om så behövs, dränera av överskott av fett. Fuktar med 3 eller 4 matskedar brun brun eller nötköttsås.
  1. Smak och krydda med salt och peppar efter behov.
  2. Garnera med hackad persilja eller gräslök, om så önskas.

tips