Easy Vegan Raspberry Vinaigrette Salad Dressing

Undrar hur man gör den perfekta, hemgjorda gourmetbärgruvan vinaigrette dressing? Det är lättare än du kanske tror. Raspberry vinaigrette är så dyr i affären, och när du vet hur är det väldigt lätt, och mycket fräschare att göra hemma. Det är ett bra exempel på varför jag nästan aldrig köper salladsdressingar i mataffären (och varför ska du inte heller!). Här är min favorit enkla sätt att göra hallon vinaigrette.

Vibrerande och färgglad vegansk hallon vinaigrette är ett enkelt men elegant val att servera på en nutty eller fruktig sallad, och är ett populärt val med en spenat sallad. Många salladsdressingar lägger till smak genom örter eller saltighet (eller sötas artificiellt med ett ton hög fruktos majssirap), så den smarta och lite söta smaken av hallonvinäger är en bra förändring. Kasta en handfull tranbär, pinjenötter eller valnötter på din sallad tillsammans med hallon vinaigrette salladsdressing för en god behandling eller kolla in några fler tips för att göra den perfekta grönsalladssallan .

Vad du behöver

Hur man gör det

Tillsätt alla ingredienser, utom olja till en blender eller matberedare och puré tills det är slät. Lägg långsamt i oljan tills den är väl kombinerad.

Överför din salladsdressing till en glasflaska för förvaring (jag gillar att använda masonburkar) och skaka upp det strax före servering.

Mer Vegan Salad Dressing Recept:
Sesam Vinaigrette
Orange Balsamic Vinaigrette
Vegan Thousand Island Dressing
Creamy Miso Dressing
Tahini "Gudinna" Dressing
Easy Lime Agave Dressing
Basic Balsamic Vinaigrette
Italiensk örtklänning
Enkel fransk dressing
Dijon Vinaigrette

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 59
Totalt fett 6 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 4 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 18 mg
kolhydrater 2 g
Kostfiber 1 g
Protein 0 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)