Vegan Thousand Island Salad Dressing Recept

Bara för att du är vegan betyder inte att du måste ge upp tusentals salladsdressingar. Använd bara en vegansk majonnäs för att göra en hemlagad vegansk Thousand Island dressing.

I sin enklaste form är Thousand Island salladsdressing lite mer än en beredd ketchup blandad i alla proportioner med majonnäs. Den här nedan använder söt pickle-relish för att lägga till lite sötma och textur.

För lite tang, blanda i en del Dijon senap eller lite ättika, för en mer förfinad gom, malsade gröna oliver lägg till en fin bit.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. I en liten skål sätter du vegansk majonnäs, ketchup, lökpulver, salt och sötnickeljuice. Vispa ihop alla ingredienserna tills din dressing är slät och krämig och alla ingredienser är väl kombinerade. Var noga med att bli av med "streaks" av ketchup eller mayo i blandningen.
  2. Smak och justera kryddorna.

Är du osäker på vad du ska göra med din Thousand Island dressing? Den kan användas i stället för vanlig majonnäs på nästan vilken smörgås som helst och gör ett bra tillskott till någon veggieburger som en toppning.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 164
Totalt fett 16 g
Mättat fett 3 g
Omättat fett 4 g
Kolesterol 9 mg
Natrium 264 mg
kolhydrater 4 g
Kostfiber 0 g
Protein 0 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)