Det bästa Apple Spice Brine Receptet

Genom att använda fruktjuicer i en saltlösning lägger du till sötma och en ljus syra som tendererar och genomtränger köttet som brinner. Detta saltlösningsrecept är perfekt för semestermåltiden. Kombinationen av fruktjuice, nötkött och nötkött gör en bra kalkon , men kan även användas på stora fläsksprodukter.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Häll äpple och apelsinjuice i en stor kruka över en medium värme. Tillsätt salt, brunt socker , kryddnejlika och muskotnöt. Smäll i 15 minuter över medium värme tills salt och socker är helt upplösta. Avlägsnas från värme och låt svalna. Minst 40-60 minuter. Efter att blandningen har kylt tillräckligt, tillsätt det kalla vattnet.
  2. Placera fjäderfä i en stor plastbehållare eller en stor lagerbehållare. Häll saltlösning över toppen . Koksaltfjäderfä täckt i 1 timme per pund (450 g) i kylskåp.
  1. Skölj noga hela saltlösningen från kalkunen innan du lagar mat. Annars kommer det att finnas en salt smak för kalkon. För en mer detaljerad förklaring, se min artikel om att brining en kalkon .
  2. Pat kalkon torr inuti och ut, och applicera din gnidning av valet. Koka kött enligt anvisningarna.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 696
Totalt fett 4 g
Mättat fett 2 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 226 421 mg
kolhydrater 169 g
Kostfiber 4 g
Protein 3 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)