Enkel thailändsk grillgrill

Letar du efter en bra bbq-gnidning som också är lätt att göra och frisk? Prova denna thailändska grillglass! Liknande en traditionell Texas-torrgnid, förutom att jag finner den här asiatiska inspirerade bbq-gnidningen att bli ännu bättre på grund av extra kryddor och smaker. Gurkmeja ger köttet en vacker färg, medan vitlök och cayenne kryddar upp saker. Fungerar med alla slags kött, inklusive fisk, kyckling och bbq revben. Gör en stor sats och lagra den i en burk på din bänkskiva, och den här enkla men läckra bbq-gnidret kommer att hålla dig hela sommaren!

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Rör alla ingredienser tillsammans i en liten skål eller kopp.
  2. Strö över kyckling, fisk, revben eller annat kött du tänker grilla. Tryck eller gnugga pulvret i köttet. Tips: För extra fuktighet: Driva en matsked eller två av vegetabilisk olja över köttet först och smäll det jämnt över ytan. Lägg sedan till grillglasset, tryck eller gnugga det i köttet eller huden.
  3. Grilla / grilla köttet eller fisken tills den är kokt.
  1. Om så önskas servera du med denna enkla, kokta thailändska sås skuren över (eller använd som en doppsås). Rör bara ihop:
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 42
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 1 477 mg
kolhydrater 10 g
Kostfiber 1 g
Protein 1 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)