Snabb Corned nötkött och kål

Gör din St Patrick's Day-middag i en kruka. Detta recept är lite ovanligt eftersom det tillför bacon till den traditionella blandningen av kål, potatis och corned beef. Och corned beef är redan kokt och skivad så det behöver inte sjuda i timmar, eftersom det här klippet brukar göra.

De flesta butiker säljer kokt corned beef i deli sektionen. Du kan behöva be om någon att skära den åt dig. Fråga efter 1/2 "tjocka skivor, för om skivorna är tunnare kan de falla ifrån varandra när de kokas i buljongen med grönsakerna. Om du inte kan hitta kokt corned beef kan du laga det själv i crockpotten eller på Stovetop. Låt det svalna i kylskåpet över natten, skiv det och laga mat enligt anvisningarna i detta recept.

Jag gillar att servera denna maträtt med flera sorters senap. Välj honung senap, en kornig senap för konsistens, och Dijon senap på grund av den spicy sparken. Detta kryddor är det perfekta komplementet till anbudet och lite kryddstarkt nötkött och de gröna grönsakerna.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. I en stor och tung sockerpot, laga bacon tills den är brunad och skarp. Ta bort bacon i en bit pappershandduk för att tömma; smula och reservera.
  2. Lägg till lök och vitlök och sauté tills det är ömt, ca 5 till 6 minuter. Tillsätt nötköttbuljong, vikblad och vatten och koka.
  3. Tillsätt potatis till potten; sjuda i 10 minuter.
  4. Lägg sedan till morötterna och kålskivorna; koka i 5 minuter längre.
  1. Tillsätt skivad majsbiff och låt sjuda i 10 till 15 minuter tills kål och potatis är ömma och biffen värms till 160 F, mätt med en mattermometer .
  2. Töm potten, reservera lök, vitlök, potatis, morötter, kål och corned beef. kassera lövbladet. Ordna allt på en serveringsfat. Strö över reserverad bacon.
  3. Servera biff med kål och potatis, tillsammans med senap på sidan.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 316
Totalt fett 2 g
Mättat fett 1 g
Omättat fett 1 g
Kolesterol 7 mg
Natrium 362 mg
kolhydrater 66 g
Kostfiber 11 g
Protein 13 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)