Crock Pot Spicy Rice With Ground Beef

Denna biffiga krukgryta Spanska riset är en perfekt lösning på den gammaldags frågan, "Vad är det för middag?" Det bruna nötköttet kombineras med tomater, hackade paprika och lök och klassiska chili kryddor. Det är en familjvänlig maträtt som går bra med en sallad eller coleslaw och cornbread eller kex.

För ett spicier spanskt ris, lägg till lite cayennepeppar eller tillsätt en eller två malet jalapenoprika.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Värm oljan i en stor stekpanna över medelvärme. Smula nötköttet i stekpannan och koka i ca 5 minuter, omrör hela tiden. Tillsätt hackad lök och paprika och fortsätt koka i några minuter längre, eller tills biffen inte längre är rosa.
  2. Töm det bruna nötköttet, löken och paprika och överför dem till den långsamma ugnen.
  3. Tillsätt tomaterna, tomatsås, chilipulver, salt, Worcestershire sås, ris och vatten till biffblandningen. Rör för att blanda.
  1. Täck krukan och laga på LOW i 6 till 8 timmar, eller HÖG i 3 till 3 1/2 timmar, eller tills riset är ömt. Om din crockpot kockar snabbt, kolla riset för doneness efter ca 5 timmar på lågt eller 2 timmar på högt.
  2. Servera spanskt ris med majsbröd eller crusty franskt bröd och en kastad sallad .
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 391
Totalt fett 14 g
Mättat fett 5 g
Omättat fett 6 g
Kolesterol 101 mg
Natrium 618 mg
kolhydrater 30 g
Kostfiber 4 g
Protein 36 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)