Tryckkokare Porcupine köttbullar

Det kan vara svårt att laga dessa Porcupine köttbullar till perfektion eftersom ris blandas i med köttet. Trycksugnen löser det; Dessa köttbullar är ömma och saftiga. Och receptet använder bara fyra ingredienser !

Du kan göra detta recept mer komplicerat om du vill. Tillsätt lite malet vitlök eller tillsätt örter som torkad marjoram eller torkad oregano .

Köttbullarna och såsen är utsökta serveras över mer hett kokt ris. Eller servera dem över varmkokt pasta eller potatismos för en bekväm och hemtrevlig middag. Lägg till en grön sallad och lite brownies till efterrätt och middag är klar.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. I en stor skål, kombinera köttet, ris, salt, peppar och lök. Form i små bollar om en tum i diameter.
  2. Kombinera tomatsoppa och vatten i tryckkokaren och rör om för att kombinera. Värm sedan såsen med den bruna funktionen eller stäng inte locket.
  3. Släpp försiktigt köttbullarna i soppblandningen. Stäng trycksprutkåpan ordentligt, sätt sedan upp till högt tryck och koka i 10 minuter.
  1. Låt trycket sjunka på egen hand (naturlig tryckfrisättning). Testa med kötttermometer för att försäkra dig om att köttet är 160 ° F. Om inte, koka i ytterligare 3 till 4 minuter efter att tryckkokaren har gått upp till högt tryck. Servera över heta kokta nudlar.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 524
Totalt fett 20 g
Mättat fett 9 g
Omättat fett 8 g
Kolesterol 101 mg
Natrium 224 mg
kolhydrater 45 g
Kostfiber 8 g
Protein 39 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)