Creamy Shredded Potato Bake

Vi är alla bekanta med krispiga hashbruna potatisar som en rätter med ägg, men den här påsen med frusna strimlade potatis kan göra mycket mer än bara sitta på tallriken. När det kombineras med grädde, smör och ost, har hash browns förvandlas till något oväntat och oemotståndligt - potatisarna är fortfarande skarpa men omges av en rik krämighet, som gör en gryta som är bäst av båda världarna. Det kommer att bli en träff på familjesammankomster, potluckpartier och - eftersom det är så lätt att göra - det vardagliga frukostbordet!

Glöm inte att tina potatisen innan du börjar receptet. Du kan också göra detta ännu mer dekadent och blanda i några andra typer av strimlad ost; använd bara om en kopp eller två av din favorit typ.

Vad du behöver

Hur man gör det

1. Förvärm ugnen till 325 F.

2. Kombinera halva och halva, smör, salt och peppar i en liten kastrull över medium låg värme och koka tills smör smälter. Låt inte grädden koka.

3. Placera potatis i en 13 x 9-tums glasbakningsfat. Häll het grädde och smörblandning över potatis. Strö med parmesanost. Baksida i 45 till 55 minuter tills potatisen börjar brinna på toppen.

Ytterligare Recept Använda Fryst Hash Browns

Denna krämiga strimlad potatisgryta är det perfekta receptet för att lägga till kött och dina favoritgrönsaker, så gärna smaka på lite kokt bacon, kubad skinka, ångad broccoli eller sauterade paprika.

Om du har en påse frusna hash browns , har du oändliga möjligheter för inte bara frukost utan även middag! Breaded kyckling sitter på en bädd av krämiga och krispiga hash browns i denna kyckling potatis bake , och frysta köttbullar blir en stark maträtt i köttfärsad potatissocka . Du kan också lägga till lite mer substans i ditt frittata recept genom att ta upp tinade strimlad potatis eller göra en bättre än snabbmat frukost på farten med en brun baconackhack .

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 400
Totalt fett 32 g
Mättat fett 16 g
Omättat fett 11 g
Kolesterol 74 mg
Natrium 307 mg
kolhydrater 24 g
Kostfiber 2 g
Protein 5 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)