Meaty Hash Brown Potato Casserole

Denna enkla fem ingrediens gryta receptet för Meaty Hash Brown Potato Casserole är så tröstande och hjärtligt för en kall natt. Förvara alla ingredienser för det här lätta receptet, så att du kan göra det på ett ögonblick.

För att tina potatiserna lämnar jag dem enkelt i kylskåpet överallt innan jag vill göra denna gryta. När jag gjorde det här förra gången lade jag till frysta babybenor. Du kan lägga till några andra ingredienser du vill ha den här rika huvudrätten. Vissa gröna bönor eller broccoli skulle vara bra tillägg. Se bara till att när du ändrar skriver du ner den så att du kan reproducera receptet nästa gång.

Allt du behöver för att servera med denna maträtt är en grön sallad eller en fruktsallad, och kanske lite rostat vitlöksbröd. Ett glas rött eller vitt vin avslutar måltiden.

Vad du behöver

Hur man gör det

Förvärm ugnen till 350 ° F. Spray en 13 "x 9" glasbakningsfat med nonstick matlagningsspray.

Kombinera potatis, sur grädde, soppa och 1-1 / 2 koppar ost i den tillagade bakfatet. Blanda tills kombinerad och väl blandad. Topp med de frysta köttbullarna .

Täck grytan med folie och baka i 40 minuter. Läck ut grytan och baka i 25 till 35 minuter längre eller tills grytan är bubblig och köttbullarna är skarpa på toppen.

Strö över den återstående osten och baka i 5 till 10 minuter längre, eller tills osten smälts.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 787
Totalt fett 30 g
Mättat fett 12 g
Omättat fett 11 g
Kolesterol 180 mg
Natrium 389 mg
kolhydrater 93 g
Kostfiber 28 g
Protein 39 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)