Slow Cooker Brisket Recept Med Caramelized Lök

Det kanske inte finns på ditt semesterbord (ännu), men brisket är en häftklammer för många familjer den här säsongen. Vi sprider semesterjubileum och ser till att denna klassiska maträtt delas. Oavsett om du firar Hanukkah, Jul eller någon annan semester, är min brisket skyldig att göra ditt speciella tillfälle oförglömligt och gott. Plus, du kan göra det här förut för tiden och frysa det för ett senare tillfälle.

Oavsett vilken väg du lagar mat , är brisket ett hjärtligt tillägg till något bord. Rökt brisket har starka band till Texas, men du kommer att finna att det serveras av många familjer som firar den judiska semestern. Genom att kväva denna maträtt i karamelliserade lökar - och laga det lågt och långsamt - är ditt hem säkert det bästa luktade på blocket. Glöm tallar, brisket är den nya doften av säsongen!

Bryt dig själv från rutinen av skinka, kalkon eller ditt typiska brisketrecept den här semestern. Du kan expandera dina kulinariska horisonter med min lättillgängliga entré-perfekt för att avvärja kylvädret och spara dig tid i köket.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Smaka brisketten med salt och peppar.
  2. Värm en stor stekpanna med olja på mediumhög värme och tillsätt sedan brisket, brunning på båda sidor.
  3. Sätt den bruna brisketten i en långsam spis.
  4. Sätt skivad lök och vitlök i en stekpanna och sauté på medium värme tills lök karamelliseras ca 20 minuter.
  5. Blanda i en skål tomatpuréen, lager, vinäger, socker, timjan, Worcestershire, salt och peppar. Tillsätt blandningen till stekpannan.
  1. Häll lökblandningen över brisketten och lägg locket på långsam spis. Koka högt i 5-5-1 / 2 timmar.
  2. Ta bort brisketten och tunnskivan mot kornet.
  3. Servera med såsen.

Recept Tips

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 2224
Totalt fett 104 g
Mättat fett 41 g
Omättat fett 44 g
Kolesterol 807 mg
Natrium 974 mg
kolhydrater 43 g
Kostfiber 6 g
Protein 264 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)