Grillad Hash Brown Potatis Recept

Dessa potatis visade sig vara krispiga och ömma, med en något rökig smak, trots att de kokades i folie.

Du kan använda kylda hashbruna potatisar för detta recept, eller tina frysta potatis eller riva själv. Om du väljer att grata din egen, se till att du jobbar snabbt. Enzymer i potatisen gör att de blir bruna snabbt. Oavsett om du använder kylpotatis, frusen eller nyligen revet, torka du potatisarna noggrant i en kökshandduk innan du lagar mat. Potatis är fulla av flytande; Om de är för våta, kommer de inte att brinna men kommer att ånga i foliepaketet.

Du kan också lägga till mer eller olika ingredienser till potatisen. Prova en annan ost; lägg till några örter som marjoram, basilika eller timjan eller tillsätt en annan ingrediens som hackad lök eller vitlök.

Om du vill öka receptet för att tjäna fler människor, dubbelklara det inte. gör två foliepaket med potatis. Än en gång vill du att potatisen brinner och blir skarp; Om de ångar, kommer de att förbli mjuka och blir inte en fin rik färg. Dessa potatisar kommer att laga mat samtidigt om du använder en gas- eller kolgrill.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Riva av en lång remsa av tung folie ca 24 tum lång och placera på arbetsytan.
  2. Sätt potatisarna i en kökshandduk och sätt i handduken; Vrid ut potatisarna tills de är nästan torra.
  3. Blanda potatis, olivolja, salt och ost direkt på folien.
  4. Vik de korta ändarna av folien över potatiserna och vik, gör en dubbel försegling. Täck sedan foliepaketens sidor med fler veck, men forma inte folien tätt runt maten. Lämna lite utrymme för värmeutvidgning och så blir potatisen brun, inte ånga.
  1. Grilla förpackningen över medelkol i 14 till 20 minuter, omplacera och vända förpackningen över två gånger, tills potatistern är het, med krispiga bruna områden.
  2. Öppna paketet försiktigt, sätt in i serveringsskålen och servera.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 318
Totalt fett 20 g
Mättat fett 4 g
Omättat fett 12 g
Kolesterol 10 mg
Natrium 579 mg
kolhydrater 30 g
Kostfiber 3 g
Protein 5 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)