Börja med fläskbärslöda

Fläskfilé är idealisk för snabbmatning. Denna mest ömma och smakfulla snitt av fläsk är mycket magert. Det finns inget slöseri heller, eftersom smörgåsarna är trimmade innan du köper dem.

Eftersom skälet är så lunt, bör smörgås kokas snabbt. Om du skär malet i rundor eller medaljonger, kommer det att laga mat på några minuter med en inbyggd grill med dubbla kontakter. Varje anilväv väger vanligen ca 1-14 kg.

Fläsk kokas i minuter per pund. Så grilla en marmelad vid 425 grader F i 15-20 minuter per pund och grilla den över medelstora kol i 15-25 minuter per pund. Den interna temperaturen ska vara minst 145 grader F (USDA sänkte säker temperatur för fläsk under sommaren 2011).

Det kan vara svårt att hitta den här fläskkutten i snabbköpet, så du kan behöva beställa den från slaktaren. När du hittar det, köp mycket av det och frys det för att använda i dessa underbara recept.

En av de snabbaste måltiderna på marknaden börjar med en marinerad fläskfilé. Flera företag producerar denna produkt. Bara laga och äta! Men du kan spara lite pengar och kontrollera natrium genom att marinera en vanlig smörgås själv.

Njut av dessa snabba och lätta recept med snabbmatlagning av fläsk.

Börja med Pork tenderloin Recept