Bakery-Style Meringue Cookie Recept

De hårda marängerna du hittar i bageriet är inte desamma som den meringue du använder för Pavlova eller de läckra, mjuka i-mitten kakorna, ofta fyllda med choklad eller andra godisar. De smuliga använder mer socker, smälter i munnen och kan ligga till grund för många en god efterrätt. Du kan lägga till många olika smaker till dem för olika.

Vad du behöver

Hur man gör det

 1. Förvärm ugnen till 200 ° F (95 ° C).
 2. Tvätta och torka skålen och bägaren för att se till att alla spår av fett eller olja är borta. Äggvita piska inte upp om det finns oljor alls.
 3. Separera äggvita från äggulorna. Detta är enklast när ägget är några dagar gamla och kalla. Låt sedan äggvitorna komma till rumstemperatur i en halvtimme så att de piska upp högre. Använd äggulor i creme brulee , flan eller smörkakor . Du kan också frysa äggulor .
 1. Börja att piska äggvitorna på medellång hastighet tills de är skummiga, öka sedan till högsta hastighet. När de är vita och börjar vara styva, börjar du lägga till sockret en matsked åt gången. Du kan behöva skrapa skålens sidor när du går.
 2. Tillsätt saltet och fortsätt att slå i flera minuter tills det är glättigt och styvt. De kommer att handla om konsistensen av tjock frostning.
 3. Rör i extrakten om den används. Använd ungefär en tesked av vaniljkstrakt eller en kvart tesked almond-, apelsin-, citron-, kokosnöt- eller myntextrakt.
 4. Fyll marängen i en konditorivaror om du har en. Välj ett stort tips, som en stjärtips, för dekorativa linjer.
 5. Lina två kakor med parchmentpapper. Krama marängerna på kakan väl inredda. Använd ca en matsked per kaka. Om du inte har en konditorivaror eller inte tycker om att använda en, kan du också göra droppkakor med två skedar och släta topparna lite.
 6. Placera båda kakorna i ugnen och ställ in timern i en timme. Håll ugnsluckan lite ajar genom att öppna den med en träsked. Byt bottenkakan med toppen efter ca en halvtimme.
 7. Sänk ugns temperaturen så långt du kan (min ugn går ner till 175 ° F eller 80 ° C) och låt kakorna baka eller torka ut ytterligare två timmar. Ja, det tar så lång tid. Stäng av ugnen och låt kakorna svalna i ugnen.
 8. Om kakorna blir för bruna, stäng av ugnen, stäng luckan och låt dem sakta svalna i flera timmar eller över natten.
 9. Baksida dessa kakor endast på torra dagar. Håll dig väl i en lufttät behållare i flera veckor.

Använd dessa kakor som en efterrättstoppare, för att följa med ett eftermiddagskaffe eller i en Raspberry Ice Cream Dessert .

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 125
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 25 mg
kolhydrater 30 g
Kostfiber 0 g
Protein 2 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)