Bästa Vänster Recept

Koka en gång, äta två gånger

Återstående har ett dåligt rykte. De flesta människor kommer ihåg torr köttfärs, uppvärmd om och om igen, eller en överkokad gryta som inte bara appellerar mer. Dessa läckra återstående recept är olika!

I varje receptuppsättning nedan lagar du en måltid och sparar lite av maten för ett annat recept som du kan göra under de närmaste dagarna. Och oroa dig inte - originalet eller startreceptet är också mycket enkelt!

Tidsbesparingarna är verkligen otroliga, och det ger dig bara en bra känsla och vet att hälften av ditt arbete för kvällens middag redan är gjort.

Kyl alltid alla lättfördärvliga matar, till exempel kokt kött, kyckling, skaldjur eller fläsk, eller någon skål med ägg eller ost, omedelbart. Ingen av dessa livsmedel ska vara ute av kylning längre än 2 timmar; 1 timme om temperaturen är över 80 ° F. Täck maten tätt med plastfolie eller folie och förvara i kylskåpet tills du är redo att använda dem igen.

Se till att du planerar noggrant för dessa måltider. Om det första receptet gör fyra portioner och det finns fyra personer i din familj, måste du öka originalreceptet så att du får tillräckligt med mat kvar för andra dagen. Till exempel, i Peach Glazed Ham Steak Recept, köpa, förbereda och grilla två skinka biffar så att du får rester för salladen.

Gilla att ersätta din familjs favoritredienser i följande recept.

Och se till att du följer strikta regler om livsmedelssäkerhet, kylar rester direkt i grunda behållare, täcker dem bra så att de inte torkar ut i kylskåpet och använder dem inom 2-3 dagar. Njut av dessa recept!

Koka en gång äta två gånger

Kycklingbröst

Lax biffar

Köttfärslimpa

Ground Chicken

Rostad kyckling

Kyckling Risotto

Kalkonbröst

Biff

musslor

Skinka