Meatloaf Spaghetti Recept

Denna meatloaf spaghetti är ett supert enkelt tre-ingredienser recept som förkläddar kvarvarande köttfärs på en underbar sätt. En av de trevligaste sakerna om detta recept är att du kan sträcka ut några skivor meatloaf för att tjäna ytterligare fyra (eller fler!) Personer. Och ingen vet att receptet använder rester - än mindre kvar köttfärs!

Receptet är gjord med mamas köttfärs, men du kan också använda något tillagat köttfärs. Eller om du vill göra receptet men inte ha kvar köttfärs, brunt 1/2 till 1 pund av köttfärs med 1 hackad lök. Lägg sedan till pasta såsen och fortsätt med receptet.

Servera denna superlätta och starka maträtt med en grön sallad kastad med körsbärstomater och skivad svamp, eller med en fruktsallad som drizzled med en köpt hallon vinägrett. Till efterrätt servera lite glass med choklad och karamelsås som drizzled över den.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Ta en stor kruka med saltat vatten till koka.
  2. Samtidigt skär köttfärgen i små bitar och kombinera i en stor stekpanna med pastasås. Skölj pasta såsburken ut med vattnet och tillsätt det till stekpanna.
  3. Placera stekpannan över medium värme och sätt till en simmer, rör om ofta. Se till att du rör från botten så att såsen inte brinner. När såsen lagar mat, kommer det lättare att hålla fast i stekpannan.
  1. Koka pastan enligt förpackningsanvisningar i grytan med kokande vatten tills al dente. Töm pastaen och placera den på en serveringsfat. Det är bra att använda tang för att göra detta.
  2. Tillsätt pasta med pastasås och strimlad parmesanost och servera omedelbart.

variationer

Du kan verkligen lägga till fler ingredienser till detta recept om du skulle vilja:

Var avfallskonsoliderad

Att använda rester är ett underbart sätt att sträcka din budget och minimera matavfall. Visste du att 30 procent av maten vi köper i snabbköpet slösar? Det är hemskt för våra budgetar och för miljön.