Gasgrillar över $ 4000

Gas Grill Köparens Guide för Grillar Säljer för över $ 4000

I det över 4 000 dollar-utbudet av gasgrillar har du flyttat till det bästa av bäst. Dessa gasgrillar tillverkas av några av de bästa företagen i branschen och görs till professionella specifikationer. Du kan spendera så mycket som 25 000 dollar för en fristående gasgrill, men du får en grill som är anpassningsbar och idé för anpassade inneslutningar eller utomhuskök. Du borde förvänta dig år av utmärkt service, både från grillen, tillverkaren och från de som säljer den till dig.

Vad ska man leta efter i en gasgrill över $ 4000

När du letar efter en gasgrill som kostar mer än 4 000 dollar föreslår jag att du börjar med att leta efter en lokal återförsäljare. Typiskt är dessa butiker lokalt ägda (större detaljhandlare lager inte dessa grillar) och specialiserar sig antingen i uteplats möbler eller eldstäder. De personer som arbetar i dessa butiker bör vara välutbildade och veta vad de säljer, hur man installerar dem och hur man tjänar dem. Att ha denna typ av stöd är viktigt.

Du handlar i spektrumets höga ände och den första frågan du behöver fråga dig är vad du vill ha av denna gasgrill. Du kommer trots allt att lägga ner mycket pengar.

Om du, som jag misstänker, letar efter att bygga ett utekök, vill du titta på mer än bara gasgrillen. Det finns tillverkare där ute som kan försörja dig med allt för att bygga ett anpassat utomhuskök med 64 000 BTU-sidobrännare för krabba, rökugnar, kylskåp, uppvärmningsskålar, kylskålar, diskbänkar, diskmaskiner och allt du kan tänka dig.

Medan du kan välja och välja dessa objekt från en mängd olika tillverkare, kan du i stöd och installation ha allt från ett företag. Det här börjar med att hitta en installatör som kan göra allt detta, men också att leta efter ett företag som bygger allt. En snabbsökning och du kommer att kunna bläddra igenom alla sina produkter.

När du tittar på de olika funktionerna du kan få, kom ihåg att ju mer komplicerade en gasgrill blir desto mer sannolikt är det att något kan gå fel. Detta gäller för bilar och det gäller gasgrillar. I det här prisklasset kan du få några ganska vilda tillbehör, allt från i grillstereo till fjärrstyrda, elektriskt drivna huvor (så att du kan kontrollera vad du lagar från 50 meter bort). Som jag säger för alla grillar, oavsett pris, om du inte behöver det, köp inte det. Dessa extras kan tyckas coola, men de kan orsaka stöd huvudvärk på vägen.

Vad kan man förvänta sig av en gasgrill över $ 4000

Vanligt och enkelt bör du förvänta dig det bästa från gasgrill i detta prisklass. Förvänta detta inte bara från gasgrill men från tillverkaren och från de personer som säljer den till dig och / eller installera den. Du betalar mycket pengar, så glöm det inte. De flesta grillar i detta prisklass är justerbara, vilket betyder att brännare, ventiler, belysning och mer kan justeras för att ge dig den bästa grillningen. Om du har ojämn uppvärmning i en gasgrill som kostar dig mer än 4 000 dollar finns det ett problem och du förtjänar att få det rakt ut utan att behöva krångla.

Hur man bryr sig om en gasgrill över 4000 dollar

Självklart kommer en gasgrill som kostar över 4 000 dollar att behöva tas hand om och medan du kan få serviceavtal och betala människor för att göra mycket arbete för dig, ansvaret för hur länge det kommer att vara och hur bra det fungerar över tid är upp till dig. Det innebär att läsa manualen och se till att allt som tillverkaren säger måste göras för att behålla grillen i perfekt fungerande skick är gjort. Återigen, så här skulle du ta hand om en bil och när du har spenderat så mycket på en gasgrill måste du ge samma uppmärksamhet och regelbundet underhåll.