Plockar stora varmkorv

Få goda hundar att göra stora varmkorv

Varma hundar rankar uppe Hamburgare som favorit sommarmat. Men medan folk ofta tar en hemlagad hamburgare seriöst tenderar hettan att betraktas som något billig och saknar en sofistikerad smak. Det är anledningen till att jag i allmänhet inte serverar varmkorv vid cookouts. Jag föredrar något bättre i bullen, till exempel korv.

Det finns två tankskolor på "korv på en bulle" campus.

Först finns det den tyska skolan av bratwursts, beerwursts och relaterade korv. Nästa är användningen en av mina favoriter, ungerska varmkorv. Dessa skönheter liknar mycket polsk korv eller Kielbasas men har lite mer smak åt dem.

Om du någonsin varit fan av tv-servern M * A * S * H, kommer du kanske ihåg att Max Klinger ofta längtade efter Tony Packos ungdomspokar. Tja, Tony Packos är en riktig plats i Toledo och de har skildat ut några av de bästa Hot Dogs i världen. Dessa dagar kan du få dessa hetter skickas direkt till din dörr.

Om du råkar vara en av världens 2 miljarder människor som inte äter fläsk, har du tur. Det finns många variationer i varma hundar där ute som är lika bra som originalet. Korv från kalkon, nötkött och kyckling är fyllda med smak och i vissa fall överlägsen deras fläsk motsvarigheter. Du kan vanligtvis hitta dessa tillgängliga i lokala hälsokostaffärer eller specialköttmarknader.

Kosher-varmekungen, hebreisk national, har nu ett brett utbud av kosher-varmvattenalternativ, inklusive polska korv och knockwursts och finns i de flesta livsmedelsbutiker.

Det finns så många sätt att bryta upp en varmkorv, eftersom det finns toppings för hamburgare. I Chicago bereds varmkorv i denna ordning: gul senap, relish, lök, tomater, pickles, paprika och selleri salt.

Jag gillar ett tjockt lager av surkål, lök och varm och kryddig senap. Och få saker kan göra en måltid av en varmkorv som en stor dos chili. Börja med en bra hund och du kommer att sluta med en god smak som ingen kan vägra.