Gasgrillar under $ 250 Köparhandbok

Gas Grill Köparens Guide för Grillar Sälja Under $ 250USD

Innan vi börjar prata om gasgrillar som kostar under 250 dollar, låt mig göra ett förslag. Tänk igen om träkol. Medan du inte kan få en bra grill för under $ 250 kan du få en mycket bra kolgrill (för hälften så mycket faktiskt). Det är sant att när du lägger på att köpa kol jämfört med att köpa propan, kommer en kolgrill att kosta mer på lång sikt, speciellt om du lagar mat mycket, men en bra kolgrill kan enkelt ta dig ett decennium medan en billig gasgrill förmodligen bara håller dig några år.

Ja, en gasgrill är lättare att använda och bekvämare, men en kolgrill ger dig mycket mångsidighet i matlagningsförmåga och en mer autentisk smak (se Charcoal vs Gas för mer information). Det är bara ett förslag, men jag tror att du borde överväga.

När det gäller gasgrillar under 250 dollar (se min lista över topp 9 gasgrillar under $ 250 för specifika rekommendationer) finns det ett antal alternativ och du kan nästan hitta dem överallt som säljer grillar (särskilt de större detaljhandlarna). De stora namnen i denna prisklass är Char-Broil (säljs även under Kenmore-namnet), Brinkmann, Broil-Mate och Uniflame. Dessa grillar är typiskt byggda för en säsong och förändras varje år. Kvaliteten på deras konstruktion tenderar att förändras med priserna på de material som de tillverkas av. Dessa grillar tenderar också att säljas ofta så leta efter ett försäljningspris och försök att undvika att köpa dem till full pris.

De flesta grillar i denna prisklass tillverkas i Kina och levereras med garantier som är bra för 1 till 3 år.

Vad ska man leta efter i en gasgrill under 250 dollar

I denna prisklass rekommenderar jag verkligen att hålla sig borta från någon gasgrill som är laddad med funktioner eller är stor med flera brännare. Du kommer att göra det bättre för att få så enkelt en grill som möjligt.

Alla dessa extrafunktioner och all den extra metall kostar pengar. Tillverkare och återförsäljare måste göra vinst så att inte mycket pengar gick in i dessa grillar. Jag rekommenderar en liten med inte mer än cirka 300 kvadratcentimeter av primärgrillytan (jag skulle leta efter mer som 250 kvadrattum). Leta efter en grill med två brännare och cirka 24 000 till 30 000 BTU maximal effekt från huvudbrännarna. Undvik sidobrännare och grillar med slutna skåp eller någon annan form av extra. Du vill ha en grill som kan laga hamburgare och varmkorv och inte rotisserie kyckling eller fläsk axlar .

Hjärtat i någon grill är brännaren och i detta prisintervall är brännare vanligen ganska billiga. När du handlar efter en gasgrill gräver du alltid inuti för att se hur den är gjord. Ärligt talat kommer de inte att tänka på och om de inte har några affärer som säljer gasgrillar. Ta bort matrisen och vad som helst mellan dem och brännarna. Typiskt kommer det här att vara en tunn bit av porslinbelagt stål. Ta en titt på brännarna inuti. Ta tag i dem och känna hur stark de känner. Om du kan böja metallen vill du inte köpa den här grillen.

Vad förväntas från en gasgrill under 250 dollar

Tyvärr kommer gasgrillar i detta prisklass inte att tillverkas med de bästa materialen eller för att vara mycket långa.

Förvänta dig en gasgrill under 250 dollar i genomsnitt 2 till 3 år beroende på ditt klimat, hur ofta du använder det, vilka typer av mat du lagar ( sura marinader är svåra på grillar) och hur bra tar du hand om det. Jag känner till människor som har använt mycket billiga grillar i flera år och andra du inte har fått ett år ut av det. Kom ihåg att registrera din grill med tillverkaren och utnyttja garantidelarna så fort du behöver.

Hur man bryr sig om en gasgrill under 250 dollar

Det kommer att vara de interna komponenterna i dessa grillar som misslyckas först, särskilt tändaren och brännarna. Igniteringsfel är ett gemensamt grillproblem och kan vanligtvis lösas enkelt eller helt enkelt förbikopplas genom att använda en av dessa långa tändare. Brännare måste rengöras regelbundet för att städa bort byggnaden på dem och för att de ska fungera korrekt.

Kom ner till brännaren och borsta försiktigt bort eventuella skräp. Se till att portarna (de små hålen längs brännaren) är klara.

För att skydda brännarna kan du belägga dem med matolja (med hög rökpunkt . Detta hjälper till, men oljan bryter ner vid höga temperaturer och förlorar sin förmåga att hålla brännarna rosta. Det bästa med att göra det regelbundet är att det tvingar dig att komma in i din grill och städa den ut. Detta kommer att göra mer för att lägga år till livet på denna grill.