5 vegetariska fyllda tomatrecept

Har du aldrig försökt fylla en tomat tidigare? Prova några av dessa hälsosamma och lågfeta recept för vegetariska fyllda tomater (många, men inte alla dessa recept är mjölkfria och vegan också). Du kan också försöka använda dessa recept för att göra stoppade paprika istället för tomater, men du kan behöva öka mängden fyllning för att fylla paprikan.

Ett annat snabbt tips: om du inte kan få dina fyllda tomater att stå upp i bakpannan, försök placera dem i en lätt smurt muffinblåsa om de är tillräckligt små. De står upp perfekt och inte kollapser-det fungerar verkligen!

När du gör fyllda tomater, hur mycket till saker är verkligen en personlig preferens, och kan bero på hur saftiga dina tomater är. Fräscha och ganska fasta biffstekar är bäst för fyllning, men egentligen kommer nästan alla slag att göra.

Vill du inte följa ett recept? Prova att använda nästan alla quinoa sallad , kvarstår ris, risotto eller till och med kvar paella att göra vegetariska fyllda tomater till en entree, sida eller aptitretare.

Här är några sätt att göra en vegetarisk eller vegansk entree av fyllda tomater.