Ward Åtta Cocktail Recept

Ward Eight är en klassisk whisky sura med en antydan av grenadin, vilket ger en smak av sötma. Det antas att Ward Eight skapades på Locke-Ober i Boston någon gång år 1898 och namngavs för 8: e avdelningen i Boston. Det finns några fler berättelser som skiljer sig åt vem, när och var, men en sak är överenskommen: den skapades runt omgången av 20-talet i Boston.

Det finns några variationer av detta recept, men de viktigaste är vanligtvis samma: whisky, söt, sur, grenadin. Vissa recept kommer att kräva sur blandning (som är väsentligen sur citrus och enkel sirap i en bekväm flaska) och vissa kommer att ha den drink som serveras på stenarna i ett collinsglas eller upp i en cocktail eller ett glasvin.

En av mina favoritbourbons för denna cocktail är Woodford Reserve, eftersom den lägger till en subtil, rökig sötma som parar fint med den söta grenadinen, men en rågwhisky, särskilt de som nyligen är tillgängliga under 2010, kommer att lägga till en robust kvalitet som är väldigt snäll och nära originalet.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Häll ingredienserna i en cocktailfyllare fylld med is.
  2. Skaka bra.
  3. Stam i ett kyldt cocktailglas eller ett collinsglas fyllt med is.
  4. Garnera med en körsbärs- och orange skivflagga.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 213
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 14 mg
kolhydrater 18 g
Kostfiber 1 g
Protein 1 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)