Vegan Black Bean Guacamole

Avokados är en av mina favoritmatar, och det betyder självklart att hemlagad guacamole är en av mina favoriträtter! Det finns verkligen ingen mening alls när man köper butikerna Guacamole, eftersom det aldrig är någonting på distans lika gott som att göra det friskt. Allvarligt. Stör inte ens. Och varför skulle du, när guacamole kan göras så lätt med bara några enkla ingredienser hemma?

I detta lätta receptet, avokadopar med svarta bönor och traditionella guacamole-ingredienser för en rik och texturerad svart bönadokado dip. Servera med chips, eller använd till toppen mexikanska burritos, tacos eller till och med för en guacamole veggie burger! Vegetarisk, Vegan och Glutenfri.

Skapat för BUSH'S ® Bönor av Connie Guttersen, RD, Ph.D., näringslärare vid The Culinary Institute of America, mamma och författare till "The Sonoma Diet". Detta guacamolrecept är naturligt glutenfritt.

Se även: Mer enkla hemlagade guacamole recept att prova

Vad du behöver

Hur man gör det

Först, se till att dina avokado är helt mogna. Om de inte är helt mogna än, kanske du vill kolla in några tips för hur man rippar avokado här .

Placera avokado, scallions och limejuice i en stor skål. Mash avokados till en grov puré.

Rör om i tomater, koriander och bönor.

Smaka med salt och peppar. Servera omedelbart med olika dippers som ristad helvete pitabrödrianglar eller flerkorns tortillakorr.

Se även: Mer enkla hemlagade guacamole recept

Gör 9 portioner.

Näringsinformation, per portion:

Kalorier 223; Totalt Fat17g; Mättad Fat2g
Cholesterol0mg
Sodium107mg
Potassium596mg
Carbohydrates19g
Dietary Fiber11g
Protein5g
Sugars2g

Gilla detta recept? Här är mer fantastiska köttfria mexikanska recept som du kan njuta av:

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 376
Totalt fett 19 g
Mättat fett 3 g
Omättat fett 12 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 48 mg
kolhydrater 43 g
Kostfiber 18 g
Protein 14 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)